BAHÇELİ ONAY VERSEYDİ İŞE ALINMIŞTI

ISPARTA Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü'ne MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel'in oğlu Gencehan Bozyel'in getirildiği haberlerinin ardından Başkan Günaydın açıklama yaptı.

29 Ocak 2015 Perşembe 14:37

Belediye Başkanı Günaydın, bu yönde bir teklif geldiğinidoğrularken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi etik açısından uygunbulmadığını söylemesi üzerine konunun kapandığını açıkladı.

Başkan Günaydın yaptığı açıklamada ise; "28.01.2015tarihinde bazı internet haber sitelerinde, 29.01.2015 tarihinde de bazıgazetelerde MHP Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Abbas Bozyel’in oğlu GencehanBozyel’in Isparta Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildiği, buşekilde ‘istisnai kadro’dan memur yapılacağı ile ilgili haberleryayınlanmıştır. Isparta Belediyesi olarak ‘şeffaf belediyecilik’ ilkemizdoğrultusunda bu açıklamanın yapılması gerekliliği doğmuştur. MHP GenelSekreter Yardımcısı Sayın Abbas Bozyel’in oğlu Gencehan Bozyel ile ilgiliIsparta Belediyemize teklif gelmiştir. Bu teklif ile ilgili Sayın GenelBaşkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye danışılmış, Sayın Genel Başkanımızın bu tür işlemlerinyasal olmakla birlikte siyasi etik açısından uygun olmadığını belirtmesiüzerine konu tamamen kapatılmıştır. Isparta Belediyesi’nin ne Özel KalemMüdürlüğü’nde ne de her hangi bir başka biriminde, adı geçen şahısçalışmamıştır, çalışmamaktadır" dedi.  

 

DİĞER HABERLER