BAŞBAKAN ISPARTA’YA GELİYOR

BAŞBAKAN ISPARTA’YA GELİYOR

25 Mayıs 2018 Cuma 18:16

Siyasetin önemli gelişmesiyle devam ediyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Isparta’ya geliyor. Pazar günü gerçekleştirilecek mitingin detaylarını Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun açıkladı.

Bu nedenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, seçim mitingleri kapsamında Pazar Günü Isparta’ya geliyor. Ispartalıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ifade eden Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Isparta Pazar günü bayram havasına bürünecek” dedi. Zabun, “Türkiye önemli bir sürecin içerisinde 24 Hazirana her geçen gün daha da yaklaşıyoruz, gerçekten de millet olarak, ülke olarak önemli bir karar aşamasında bulunuyoruz ama biz biliyoruz ki bu millet kendisine gönülden bağlı olan, kendisine  hizmet etmeyi temel vazife olarak gören kadroları her zaman için başının üzerinde tutmuştur. Gerekli olan desteği her zaman için ortaya koymuştur ve hamdolsun bugüne kadar da Ak Parti siyasi arenaya çıktığı tarihten itibaren milletimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, her defasında desteğini artırarak devam dedi ve inşallah 24 Haziranda da aynı şekilde bu günü kadar bütün ortaya çıkan seçim sonuçlarına göre daha da üst düzeyde bir sonuçla milletimiz tekrar AK partiyi Sayın Cumhurbaşkanımızı, Cumhurbaşkanlığına, Ak Partiyi de mecliste yine aynı şekilde çoğunluk oluşturacak şekilde görevlendirecektir biz buna yürekten inanıyoruz, Isparta’mız sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyor biliyorsunuz en son daha üstünden bir yıl geçmedi, Isparta’ya gelişinden itibaren geçen yıl teşrif etmişlerdi.  Bir yıl geçmeden tekrar Isparta’mıza bu seçim vesilesiyle teşrif edecekler ve ben tekrar söylüyorum büyük bir bayram havasında, büyük bir coşkuyla, büyük bir heyecanla Isparta olarak sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz. İnşallah bu buluşmada Isparta tarihinde önemli bir buluşma olarak da yerini alacaktır” diye düşünüyoruz.     

İl Başkanı Zabun, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak mitingin detaylarını açıkladı, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım’ın da geleceğini söyledi. Zabun, “İnşallah programında bir değişiklik olmazsa sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’da eşlik edecekler yani Isparta’ya ikisi birlikte gelecekler, cumartesi günü Erzurum’da ilk mitingini gerçekleştirecek sayın Cumhurbaşkanımız ve arkasından da ikinci miting Isparta’da gerçekleştirecek. En önemlisi de Cumhurbaşkanımızla birlikte Başbakanımızda gelecek ben Isparta için çok farklı bir gün olacağını düşünüyorum. Bütün Ispartalı hemşerilerimizi A’dan Z’ye bütün vatandaşlarımızı sayın Cumhurbaşkanımızla asrın lideriyle buluşmaya Pazar günü saat: 13.30’da  15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında buluşmaya bulunmaya davet ediyoruz. inşallah o coşkuyu hep beraber yaşayalım istiyoruz.” Açıklamasında bulundu

DİĞER HABERLER