BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN AKLIMIZLA ALAY EDİYOR

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN AKLIMIZLA ALAY EDİYOR

27 Temmuz 2021 Salı 01:19

Isparta CHP İl başkanı Yalım Halıcı Belediye başkanı Şükrü Başdeğirmenin seçim döneminde verdiğim vaatlerin yüzde seksenini bitirdim açıklamalarını eleştirdi. 

İŞTE HALICININ AÇIKLAMALARI

Başkan Halıcı açıklamasında; Başkan verdiği vaatleri unuttu seçim sürecinde yada bir akıl tutulması yaşıyor.

Şimdi ben buradan şöyle sormak istiyorum Şükrü Başdeğirmen’e belediye başkanına geçen dönemden bu döneme devreden Yusuf Ziya Günaydın döneminden bu döneme devreden yeni otogar projesi tamamlandı mı? Bizim birde güreş alanımız vardı şimdi o güreş alanının halinden haberleri var mı acaba ne oldu güreş alanı projesi tamamlandı mı o proje, yine seçim beyannamesinde bahsettiği bir sürü proje var bunlar nelerdir? Isparta raykent banio treni o projeyi seçim beyannamesinde Ispartalıların takdirine sunmuştu kendisi o proje yapıldı mı ? Yine seçim beyanında bulunan başka bir proje trambüs hattı şuanda ne durumda ? hani başkan kendisi yüzde 80 diyor ya seçim zamanın da verdiğimiz sözlerin yüzde 80’ibitti diyor ya peki bunları nereye koyacağız sayın başkan Yine yaya koridoru bununla ilgili bir gelişme sağlandı mı mesela ben aklıma gelenleri bir çırpıda söyledim dediğim gibi sadece taş döşemekle matbaacılar caddesine, kaymakkapı meydanına taş döşemekle siz projelerinizi bitirmiş olmuyorsunuz. Ispartalı vatandaşlara bir takım sözler verdiniz bizlerde vatandaşlar adına bu sözlerin takipçisiyiz.

Yok öyle çıkıp da şöyle yaptık böyle yaptık demek çok daha ilginci ise geri kalan yüzde yirminin sözünü vermememize rağmen dönemimizin sonuna kadar bitireceğiz diyor başkan bey sözlerinde ama burada bir gariplik var onun için tekrar söylüyorum hiç kimse Ispartalıların ve bizlerin aklıyla dalga geçmesin, alay etmesin seçimde verdiği sözler orada biz bunları takip etmeye devam edeceğiz bırakın yüzde 80’ini şimdiye kadar yüzde 20’lik bir iş yaptı mı acaba verdiği sözleri gerçekleştirebildi mi acaba kendisine sormak istiyorum.

 

DİĞER HABERLER