BAŞKAN GÜNAYDIN OTOBÜSLERE KARTLI BİNİŞLERE ZAMMI KABUL ETMEDİ

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel Halk Otobüslerinin belediyeden talep ettiği zam isteğini kabul etmeyerek, Gülkent kart ile otobüslere biniş ücretinin aynı olacağını açıkladı.

09 Şubat 2018 Cuma 16:27

Şehir içi toplu taşımacılık görevini yapan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi belediyeden 2018 yılında geçerli olmak üzere biniş ücretlerine zam yapılmasını talep etti. Bazı basın organlarına da yansıyan bu talebi Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın kabul etmedi.

Başkan Günaydın, halkın geçim sıkıntısı çektiğini, belediye olarak her konuda olduğu gibi ekonomik anlamda da yardımcı olmak için çalıştıklarını belirterek, Gülkent Kart ile otobüslere binişin 2018 yılında da aynı olacağını kaydetti. Belediye Encümeninde karar alan Başkan Günaydın, hem halka yardımcı olmak hem de Gülkent Kart kullanımını teşvik etmek amacıyla kartlı binişlere zam yapılmayacağını, kartsız binişlerde ise 25 kuruşluk bir zam uygulanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hem öğrenci hem de abonmanlarda kartlı binişlerin 2017 fiyatları olan 1.50 TL ve 1.85 TL olarak 2018 yılında da devam edeceğini, kartsız binişlerin ise öğrencilerde 2.25 TL, abonmanlarda ise 2.50 TL olacağını kaydetti.

DİĞER HABERLER