BAŞKAN GÜNAYDIN SEÇİME 1 HAFTA KALA UYARILARDA BULUNDU

BAŞKAN GÜNAYDIN SEÇİME 1 HAFTA KALA UYARILARDA BULUNDU

24 Mart 2019 Pazar 01:21

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın partili çalışma arkadaşlarının oluşturduğu whatsapp grubundan bir açıklama yaparak uyarılarda bulundu.

GÜNAYDIN AÇIKLAMASINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ

''Aziz kardeşlerim, kıymetli dava arkadaşlarım Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdiri ile 12 Eylül 2018'den bu yana halkımızdan 4. dönem için vize almak üzere hep beraber gece gündüz çalışıyoruz. İnanıyorum ki Yenice'de, Işıkkent'te ve bugün Davrazdaki çoşku 31 Mart akşamındaki zaferin habercisidir. Destekleriniz için hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.

Yine son hafta hepimiz için oldukça yoğun, yorucu olabilir,her seçimde olduğu gibi bizleri tahrik etmek, kavgaya çekmek isteyenler olabilir. Ama bizler Türk örf ve töresine uygun ve “Cumhur İttifakı” layık şekilde davranacağız, hiçbir zaman onların çirkin yöntemlerine tevessül etmeyeceğiz. Milliyetçi-Ülkücü hareket olarak bizler Isparta'nın ebabil kuşları olduk ve yine olacağız. Zulmün karşında durduk yine duracağız, mazlumun yanında olduk Allah'ın izni ve sizlerin destekleri ile yine olacağız. Demokrasiyi iliklerine kadar sindirmiş Isparta Halkının basiretine inanın''...

DİĞER HABERLER