BAŞKAN GÜNAYDIN'IN EN BÜYÜK HATASINI ANLATTI

BAŞKAN GÜNAYDIN'IN EN BÜYÜK HATASINI ANLATTI

19 Mart 2019 Salı 16:13

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eski Sanayi Sitesi ile Özkanlar bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Günaydın, eski sanayi başta yapılan çalışmaları anlatırken, bunun bazı adaylar tarafından karalanmak istenmesine tepki gösterdi. Esnaf ise, “Isparta’da yaşayan insan şehirdeki değişimi göremiyor” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özkanlar bölgesi ile Eski Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde esnaf ve cadde boyunca vatandaşların ilgisi ile karşılanan Günaydın, kendisine gösterilen teveccühten son derece memnun oldu.

Günaydın’ın ziyaretlerinde yoldan geçen bir vatandaş, “Senin en büyük hatan ne biliyor musun? Aşırı dürüst olman. Hırsızlığı bilmemen, aşırı dürüst olman” dedi.

Eski Sanayi Sitesi gezisinde demir döven Günaydın’a esnaf, “Başkanım ziyaret etmiyor diye çok üzülüyordum, arkadaşlara da sordum” derken, Günaydın, ‘bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?’ diye sorarken, “Bizim gibi küçük esnafları bitirdiler, çok üzülüyoruz” cevabı aldı.

Yine gezi esnasında bir vatandaş Yusuf Ziya Günaydın’ın yaptığı çalışmaların ortada olduğunu kaydetti. Esnaf, “Sizin döneminizde özellikle otoparklar konusunda güzel adımlar atıldı. Bir Gökkubbe yapıldı. Burada yaşayan insanlar bunu pek fazla anlamıyor ama dışarıdan gelenler farkında. Isparta’da yaşayan insan şehirdeki değişimi göremiyor” görüşlerinde bulundu.

  

Eski Sanayi Sitesinde bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahseden, bölgenin altyapısıyla birlikte asfaltlandığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘halkım ne isterse ben onu yaparım’ diyerek orada oylama yaptırdığını ve çıkan sonuca göre bu hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirtti.

Eski Sanayi Sitesine giden başkan adaylarından Gökmen Gökmenoğlu’nun bölgede ‘asfaltın bulunmadığını, kötü olduğunu, altyapısını düzelteceğini’ söylediğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Hiçbir şeyden anlamadığı belli ki, bölgeyi asfaltı olduğu, altyapısı bulunduğu halde tenkit ederek konuşuyor. Böyle bilmeden tenkit ediyor, Isparta halkına da sanki oraya hiçbir şey yapılmamış gibi anlatmaya çalışıyor.

Sen ‘bütün çeşmelerden süt akıtacağım’ demiştin. Git akıt onu sen. Sen çeşmelerden sütü akıt. Yine ağzımdan çıkmayan bir kelime, ‘Gökçay’da ağustos ayında kar yağdıracak’ diyor. Kimse bunu diyebilir mi? Oraya mekanik sistemli kayak tesisi kurulacak. Şu anda hava bisikletleri kuruldu, gitsin görsün onu. Bunu yapıldıktan sonra söylüyorum ki, belki vizyonu buna ermez, ‘insanları havada uçuruyor’ der. Hemen onun sağ tarafına da mekanik kayak sistemi kurulacak. Bizim ağızımızdan çıkmış gibi kar yağdırmaya kalkmasın. Her söylediği gülünç ve yalan oluyor, iftiraya giriyor. Bir avukata, bir adaya bu yakışmaz”  şeklinde cevap verdi.

DİĞER HABERLER