DİYANET-SEN YETKİLİ SENDİKA OLDU

Diyanet-Sen yetkili sendika oldu

21 Mayıs 2024 Salı 10:35

Mayıs ayı sayımları sonucunda, Isparta Diyanet-Sen % 85 üye çoğunluğu ile Isparta’da yetkili sendika oldu.

Isparta Diyanet-Sen % 85 üye çoğunluğu ile Isparta’da yetkili sendika oldu. Sendika şube başkanı Mevlüt Tosun gelişmeleri sosyal medyadan paylaşarak şunları söyledi.

‘’Mayıs ayı sayımları sonucunda, Isparta Merkez ve İlçe Müftülüklerimiz bünyesinde bir kez daha yetkili sendika olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kurumumuzdaki sendikalı personelin %85,01’inin bizlere duyduğu güven ve destekle bu önemli başarıyı elde etmiş bulunuyoruz.

Asla Tesadüf Değildir...

Emek ister, Gayret ister, Çalışmak ister, Fedakarlık ister. Bu manada bize bu başarıyı yaşatan destek veren tüm üyelerimiz başta olmak üzere.... Şube yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları, ilçe başkanlarımızın, Kadın Kollarımız ve iş yeri temsilcilerimizin gayretleri sayesinde mümkün olmuştur. Her birinizin katkısı, hedeflerimize bir adım daha yaklaştırmıştır.

Din görevlileri olarak, toplumsal barış ve huzurun teminatı olan çalışmalarımıza, sizlerin desteğiyle daha da güçlenerek devam edeceğiz. Birlikte elde ettiğimiz bu başarıyı kutluyor, dayanışma içinde daha nice güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

Bu bilinçle; personelimiz sendikaları tabanda birleştirerek tek çatı altında toplamıştır.

Bu anlayışla yükümüz bir kat daha artmıştır. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bundan sonra tüm personelimizin gönlüne dokunabilmek için azim ve kararlılıkla bıkmadan, usanmadan, yüksünmeden daha fazla çalışacağız, gayret bizden, tevhid Allah’tandır’ dedi.

DİĞER HABERLER