BÖYLE VEDA ETTİ

Böyle veda etti

04 Mayıs 2024 Cumartesi 15:56

Şarkikaraağaç Kaymakamı Talha Atılay Teymur görev süresinin dolmasıyla birlikte ilçeye veda etti.

Kaymakam Teymur veda mesajında; ‘’Değerli Şarkikaraağaçlı Hemşerilerim;

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün görevlendirmesi ile 20.08.2022 tarihinde başladığım ve yaklaşık 2 yıldır büyük bir gurur ve mutlulukla görev yaptığım Şarkikaraağaç Kaymakamlığı görevimden İçişleri Bakanlığımızın yurt dışı programı dâhilinde Ankara’ya çağrılmam nedeniyle ayrılıyorum.

İlçemizde görev yaptığım süre içerisinde “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile çalıştım. Sizlerle sevindim ve sizlerle üzüldüm. Acılarınız acım, mutluluğunuz mutluluğum oldu. Sevgi ve saygı içerisinde tüm vatandaşlarımıza devletin kapısını sonuna kadar açık tuttum. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini ve şefkatini göstermeye çalıştım.

Şarkikaraağaç ikinci evim ve ikinci memleketim olmuştur. Bu şirin ilçeyi güzel insanları ve eşsiz doğasıyla hatırlayacağım. Çok güzel ve özel hatıralarla ayrılıyorum. Ancak bu ayrılık görev icabı olup, ruhen ve kalben birlikteliğimiz, kadim dostluğumuz ilelebet devam edecektir.

Şarkikaraağaç İlçesine bir şeyler verebildiysem, bir katkım oldu ise, bu güzel ilçemizin gök kubbesine hoş bir sada bırakabildiysem ne mutlu bana. Görev yaptığım bu süre içerisinde Şarkikaraağaç İlçesinde bulunmaktan, çok kıymetli halkımıza hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilerinin karşılanmasına emek ve mesai vermiş olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım.

 Çalıştığım süre içerisinde bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Aydın BARUŞ’a, meslek büyüklerimize, belediye başkanlarımıza, Cumhuriyet Savcıları ve hâkimlerimize, İl Genel Meclisi üyelerimize, siyasi parti temsilcilerimize, tüm kamu kurum ve kuruluş yönetici ve çalışanlarına, muhtarlarımıza, meslek odaları ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine, baş tacımız şehit yakınlarımıza, gazilerimize teşekkür ediyorum.

Hizmetinde bulunmaktan onur ve mutluluk duyduğum değerli Şarkikaraağaçlı hemşerilerime sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarak arz-ı veda ediyorum. Sağlık ve mutlulukla kalın. Haklarınızı helal edin. Allah’a emanet olun.’’ Sözlerinde bulundu.

         

DİĞER HABERLER