BAŞKANDAN PROMOSYON MÜJDESİ

BAŞKANDAN PROMOSYON MÜJDESİ

19 Ağustos 2019 Pazartesi 18:11

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye personelinin alacağı banka promosyonlarıyla ilgili konuştu.

Başdeğirmen;  "Geçen dönem bin 600 TL kişi başı para alınmış şuanda yapmış olduğumuz anlaşma ile kişi başı 2 bin 600 TL yeni promosyonlarınızda hayırlı olsun" dedi.

Belediye işçisinin alacağı maaş için bir banka promosyon anlaşması yaptıklarını belirten Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, "geçen yıl kişi başı bin 600 lira olan promosyon ücretini 2 bin 600 liraya çıkardık" dedi.

Biliyorsunuz bankalardan aldığınız bir maaş var devletimiz o parayı oraya yatırdığı anda hangi bankadan alıyorsanız son yıllarda uygulanan bir promosyon desteği var bankalar bu parayı alıyorsa 2 günde onlar kullanıyorsa onun karşılığında da personelimizi düşünerek yaptığımız görüşmelerde promosyon istedik zamanı gelen arkadaşlarımızın personelimizin yeniden anlaşmasını yaptık.  Geçen yıl ki kişi başı bin 600 lira olan promosyon ücretini 2 bin 600 liraya çıkardık.  Bankanın vermek istediği promosyon ücretini ilk etapta düşük bulduklarını söyleyen Başdeğirmen, "bunun mücadelesini verdik ve 2 bin 600 liraya çıkardık" diye konuştu.

            Bankanın teklifi düşüktü biz bunun mücadelesini vererek 2 bin 600 liraya çıkardık bu parada 20 Ağustosta günü gelen maaşı alan kişilerin yalnız personelimizin tamamı değil yanlış anlaşılmasın maaş süresi dolup da yeniden anlaşma zamanı gelen arkadaşlarımızın alacakları promosyon 2 bin 600 liradır. 

DİĞER HABERLER