BAŞKANDAN RADİKAL KARAR

Başkandan radikal karar

24 Mayıs 2024 Cuma 09:49

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Yalvaç belediye başkanlığına seçilen Mustafa Kodal, radikal kararlar alıyor. 
Göreve gelir gelmez, belediyenin araç parkında bulunan araçların bazılarının belediyeye ek külfet getirdiğini düşünerek satışı için meclise teklif sunmuştu. Şimdi ise 10 yıllık Tütüncü döneminde esnafların kaldırımları teşhir reyonu gibi kullanmasını doğru bulmayan Kodal yönetimi bir duyuru yayınlayarak kaldırımların yayalara ait olduğunu ve işgal edilmesinin doğru olmadığını belirterek buna son verilmesini istedi.
Belediyenin resmi web sayfası ve sosyal medya hesaplarından da yayınlanan duyuru vatandaşlar tarafından da destek bulunca duyuruyu çok sayıda kullanıcı sayfalarında paylaşarak Başkan Mustafa Kodal’ın kararına destek verdi.
İşte o duyuru:
“Kaldırımlar yayalara aittir. Vatandaşlarımızın can güvenliği için kaldırımların işgal edilmemesi gerekmektedir. Yalvaç genelinde esnaf ve vatandaşlarımıza ait kaldırım üzerinde eşya ve malzemelerin yayaların geçişine engel oluşturacak ve tehlikeye sokmayacak şekilde kaldırılması gerekmektedir. Bu tedbirlere uyulmadığı takdirde cezai işlem uygulanacaktır. Halkımıza önemle duyurulur.”

DİĞER HABERLER