BEN ELEKTRİK DİREĞİ DİKMEYİ BİLMİYORUM AMA HUKUKTAN ANLIYORUM

BEN ELEKTRİK DİREĞİ DİKMEYİ BİLMİYORUM AMA HUKUKTAN ANLIYORUM

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:20

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ‘hukuktan anlamıyor, hukuk dışı konuşuyor’ diyen MHP İl Başkanı Nail Bayram’a cevap verdi: Bakın bu ile artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye...

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ‘hukuktan anlamıyor, hukuk dışı konuşuyor’ diyen MHP İl Başkanı Nail Bayram’a cevap verdi: Bakın bu ile artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye canlı yayın yapanlar, şimdi ITKM’yi biz açacağız diye bas bas bağırıyorlar.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ITKM konusunda kendisini ‘hukuk dışı konuşmakla’ suçlayan MHP İl Başkanı Bayram’a cevap verdi. Seçim çalışmalarını sürdüren Gökmenoğlu, Isparta’ya ‘hukuk elinin’ değmesi gerektiğinin altını çizdi. Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

“22 yıldan beri ITKM’yi açamayanlara ‘biz burayı açacağız’ dedik. Dediler ki açamazsın. ‘Sen hukuk bilmiyorsun, hukuktan anlamıyorsun’ dediler. Diyen arkadaş MHP İl başkanıydı. Ne iş yaptığını merak ettim, elektrik direği dikiyormuş. Ben elektrik direği dikmeyi bilmiyorum ama hukuktan anlıyorum. Bakın bu ile artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye canlı yayın yapanlar, şimdi ITKM’yi biz açacağız diye bas bas bağırıyorlar. Demek ki 22 yıldan beri açılamayan burası açılabilirmiş. Bakın orada 735 tane dükkân var, açsak Isparta’da dükkân kiraları düşecek, en az 2000 kişi istihdam edilecek.

 

DİĞER HABERLER