BENİM MAKAM OTOMOBİLİNE İHTİYACIM YOK

BENİM MAKAM OTOMOBİLİNE İHTİYACIM YOK

18 Kasım 2014 Salı 18:30

BOMBA 32 Haber Sitesi, İL Genel Meclis Başkanı Ali Bolat'ın makam aracı olarak kiralandığı iddia edilen aracın kiralama sözleşmesine ulaştı. O araç bir rent a car şirketinden İl Özel İdaresi bünyesinde kullanılmak üzere kiralandığı ortaya çıktı.

Gündemi uzun süredir meşgul eden makam otomobili krizinde gerçek ortaya çıktı. İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat'ın makam aracı olarak kiralandığı iddia edilen ve krize yol açan otomobilin hangi gerekçe ilekiralandığı ortaya çıktı. İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, makam otomobilin kendisine ait olmadığını açıklarken, kiralanan otomobilin ise İl Özel İdare bünyesinde ve İl Genel Meclis üyelerinin kullanımına sunulmak üzere kiralandığı sözleşme kağıdında belirtildi.

İL Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, o iddialara çok sertcevap verdi. Başkan Bolat; "Benim makam otomobiline ihtiyacım yok. Otomobil İl Özel İdare bünyesinde kiralanmış bir hizmet aracıdır. Sözleşmede de açıkça belirtilmiştir. İl Genel Meclisi'ndeki üyelerin kullanımı için kiralanmıştır. Kamuoyunda çıkan haberler tamamen gerçek dışıdır" dedi

İŞTE O BELGE

DİĞER HABERLER