BETÜL'ÜN YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Isparta'da meydana gelen kazada öldüğü açıklanan bir kişinin ağır yaralı olduğu ve tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

27 Temmuz 2014 Pazar 16:55

Yalvaç İlçesi Bahtiyar köyü yakınlarında meydana gelenkazada ağır yaralı halde Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve UygulamaHastanesi'ne kaldırılan 11 yaşındaki Betül Demiralay'ın yaşam mücadelesinisürdüğü öğrenildi.

 

Gece yarısı saat 12.30 sularında Isparta-Konya karayolu Bahtiyar köyü yakınlarında Remzi Taştekin'in kullandığı 42 AV 696 plakalı araç,Celal Demirbaz'ın kullandığı 32 EL 172 plakalı vişne yüklü kamyonetle çarpışmış, kazada panelvan sürücüsü Taştekin ile bu araçta bulunan ve kamyonet sürücüsü Celal Demirbaz olay yerinde yaşamını yitirmişti.

 



Demiralay ailesinin Almanya'da yaşadığı, Baba OrhanDemiralay'ın eşi Fadime ile çocukları Tolga ve Betül'ü memleketi Konya Doğanhisar'agönderdiği, Doğanhisar'da oturan Ethem Ali Kuzucak'ın kızı ve torunlarını RemziTaştekin yönetimindeki panelvanla Antalya Havalimanı'ndan alarak Konya'yahareket ettikleri öğrenildi. Kazada yaşamını yitirenlerden Celal Demirbaz'ıncenazesinin Isparta Şarkikarağaç ilçesinde, diğerlerinin ise Konya Doğanhisarilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

DİĞER HABERLER