BİLGİÇ'İN AÇIKLAMALARI ULUSAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

BİLGİÇ'İN AÇIKLAMALARI ULUSAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

21 Temmuz 2019 Pazar 15:05

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, ISUBÜ’nün düzenlediği ‘15 Temmuz’u Anlamak’ konulu konferansında 15 Temmuz’u anlatırken, SDÜ’deki FETÖ ile mücadelenin önemine vurgu yapmıştı. Bilgiç'in bu açıklamaları ulusal medyada gündem oldu.

İŞTE O HABER

“Süleyman Demirel Üniversitesi FETÖ’ye verildi, biz engelledik”

Isparta’da düzenlenen “15 Temmuz Ruhunu Anlama Konferansı”na katılan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin FETÖ’ye teslim edildiğini, ancak kendilerinin buna mani olduğunu söyledi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISBÜ) tarafından düzenlenen "15 Temmuz Ruhunu Anlama Konferansı"nda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)Başkanvekili ve AK PartiIsparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Süleyman Demirel Üniversitesi’ndeki FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

O dönemde Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yönetiminin FETÖ’ye teslim edildiğini ancak kendilerinin buna engel olduğunu söyleyen TBMM Başkanvekili Bilgiç, “O dönemin rektörü Hasan İbicioğlu şu an nerede, kaç yılla yargılanıyor?” diye konuştu. Mevcut SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı'nın tutumunu da öven Bilgiç, üniversitenin FETÖ'den temizlenmesinde Çarıkçı'nın büyük bir vazife eda ettiğini belirterek "İyi ki varsın Çarıkçı" dedi.

İŞTE O HABERİN LİNKİ

https://www.yeniakit.com.tr/haber/suleyman-demirel-universitesi-fetoye-verildi-biz-engelledik-851489.html

 

 

DİĞER HABERLER