BİLGİÇ HİÇ VAKİT KAYBETMİYOR!

BİLGİÇ HİÇ VAKİT KAYBETMİYOR!

21 Haziran 2016 Salı 11:45

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç,daha önceden söylediği gibi Isparta için beklenen toplantının gerçekleşmesinde ön ayak oldu. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında 4 milletvekilinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantı sonrasında sevindirici haberler alınıyor. Milletvekili Bilgiç, cuma günkü toplantıdan sonra anında icraat gösterdi, Antalya Karayolları Bölge Müdürü'nü Isparta’ya çağırarak toplantı yaptı. Belediye Başkanı Günaydın ile Belediye teknik ekibi de bu toplantıda hazır bulundu.

NİHAYET MİGROS KAVŞAĞI YAPILIYOR

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Belediye Başkanı Günaydın ile Karayolları Antalya Bölge Müdürü Arif Çobankaya, cumartesi akşamı iftardan sonra Barida Hotels'de biraraya geldi. 1 saat süren toplantıda,Isparta Belediyesi'nin talep ettiği kavşak projeleri konuşuldu. Karayolları Bölge Müdürü Çobankaya, Isparta’da planlanan yol çalışmaları ile kavşak düzenlemeleri hakkında bilgilendirme yaptı. Karayolları Bölge Müdürü Çobankaya'nın yonca ya da başka bir sistemde acilen düzenleme gereken Migros Kavşağı'nda önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağını açıkladığı öğrenildi. Karayollarının Isparta Belediyesi'nin yükümlülüğünde olan 3 milyonTL masraflı iş ve işlemleri de üstlendiği, bu işlerin de ihale kapsamında değerlendirmeye alındığı Çobankaya'nın verdiği bilgiler arasında. Belediye Başkanı Günaydın'ın devletin 3 milyonluk jesti karşısında teşekkür ettiği öğrenildi.

YENİ OTOGAR İÇİN KAVŞAK

Öte yandan Belediye Başkanı Günaydın'ın Karayolları Bölge Müdürü Çobankaya ile yapılan toplantıda Yeni Otogar Projesi için üniversite yolu üzerinde yeni bir kacşak düzenlemesi talebini de ilettiği öğrenildi.Milletvekili

Bilgiç'in bu kavşağın yapılması yönündeki istediği doğrultusunda Karayollarının Yeni Otogar için kavşak düzenlemesi yapılması yönünde çalışma başlatacağı bildirildi. Yine Karayollarının Çünür Mahallesi'nin önünden geçen karayolu üzerinde uzun yıllardır talep edilen üst geçiti deprogramladığı belirtildi. Günaydın'ın talebi üzerine Kolçelik Kaşvağı'nda da Migros Kavşağı'nda olduğu gibi bir düzenleme yapılması toplantının en önemli konulan arasında olduğu bildirildi.

DİĞER HABERLER