GÜLBİRLİK’TEN TANITIM ATAĞI

Gülbirlik’ten Tanıtım atağı

18 Mayıs 2024 Cumartesi 15:46

2024 Gülçiçeği alım kampanyası tüm hızıyla devam ederken, Gülbirlik ve Isparta Belediyesi işbirliği ile Isparta Gülünü dünyaya tanıtma çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede yaklaşık 10 milyon takipçisi olan Çin’in ünlü fenomenleri Gülbirlik’i ve Isparta Gülünü dünyaya tanıtmak için İlimizde çekimler yapıyor. Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan, “Isparta Gülünü ve Gülbirlik’i Dünyaya tanıtmaya ve katma değer sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

Kısa adı GÜLBİRLİK olan Gül, Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği tarafından bir yandan gülçiçeği alım kampanyası devam ederken bir yandan da tanıtım faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Isparta Belediyesinin de katkı sağladığı tanıtım etkinlikleri çerçevesinde Gülbirlik Rosense’nin Çin Distribütörü Chen Zhu adına İlimize gelen ve Dünyada 10 milyonu aşkın takipçisi olan ünlü Fenomenler ke Jun Mr ke Jun ve Chang MS Chang önderliğinde 10 kişilik Çin ekibi bir süredir Isparta’da Gülbirlik’in misafiri olarak gül bahçelerinde ve gülyağı fabrikalarında çekimler yapıyor, canlı yayınlar yaparak Isparta gülcülüğünü ve Rosense ürünlerinin Çin’de tanıtımına katkıda bulunuyor.

ÇİN’DEN GELEN 2. GRUP

Konuya ilişkin bilgiler veren Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan, Gülbirlik ve Rosense olarak Isparta gülünü Dünyaya tanıtma adına başlattıkları çalışmaları aralıksız devam ettirdiklerini belirterek, “Bu doğrultuda Gülbirlik olarak katma değer kazandırma çabalarına durmadan devam ediyoruz. Çin’deki Rosense ürünlerimizin satışını üstlenen distribütörümüz Chen Zhu adına tanıtım çalışmaları için İlimize gelen ve Dünyaca ünlü Çin’in fenomenlerinin önderliğinde 10 kişilik ekibi bir süredir İlimizde misafir ediyoruz. Kendileri bu kampanya döneminde Isparta’ya gelen ikinci Çin heyeti oluyor. Gerek gül bahçelerinde gerekse fabrikalarımızda çekimler yaparak tanıtım çalışmalarına katkı sağlıyorlar, Çin’le canlı bağlantılar yapıyorlar. Çin gruplarını ağırlamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde de başka Çin heyetleri İlimize gelmeye devam edecek” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’DEN GÜLBİRLİK’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Bu arada Gülbirlik Genel Müdürlüğünde  düzenlenen programda Çin heyeti ile tanışan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Dünyada gülün merkezinin Isparta olduğunu hatırlatarak, Çin heyetine önce hoş geldiniz dedi ve daha sonra Isparta’nın başta gülcülüğü olmak üzere diğer tarımsal çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.  Sözkonusu programda Başkan Başdeğirmen ve Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ve Özler Erdoğan’ın yanı sıra Gülbirlik Rosense Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Gökdoğan’da hazır bulundu. Çin heyetini Isparta’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Başdeğirmen, Dünyada en kaliteli gülün Iparta’da yetiştiğine dikkati çekerek, “Bundan son derece gurur duymaktayız. Isparta gül yüzlü insanların memleketidir. Bu nedenle Isparta’da herkes güler yüzlüdür. Gülbirlik bizim gururumuzdur, Dünyanın en güzel gülleri Gülbirlik’e ait tesislerde parfümeri ve kozmetik  olarak  değerlendirilmektedir. Çiftçisiyle Türkiye’nin en büyük birliğidir. Gülbirlik bizim her şeyimizdir. Isparta her yıl binlerce misafirini gül bahçelerinde ağırlamamaktadır. Isparta gülün yanı sıra her yerde yetişmeyen 803 bitkisi olan bir il durumundadır. Bu nedenle Isparta Tarım sektöründe de önemli bir bölgedir. Ben bu düşüncelerle tekrar hepinize hoş geldiniz  diyorum” dedi.

ÇİN HEYETİNE GÜL ELÇİSİ PLAKETİ VERİLDİ

Bu arada Gülbirlik’teki programda Gülbirlik Genel Müdürlüğü ve Isparta Belediyesi adına hazırlanan Gül Elçisi plaketi Çin heyetinden fenomen Ke Jur Mr ke Jun’a verildi. Gülbirlik’in ve Isparta Gülünün Çin’deki elçisi ünvanı verilen Mr ke Jun’da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e panda simgesinin bulunduğu plaket takdim etti. Başkan Başdeğirmen ayrıca konuklara Isparta Gül ve Lavantayı simgeleyen el işi tablolar hediye etti.

Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan, program sonunda Gülbirlik’e ve Isparta Gülüne katkılarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Program, toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

 

 

DİĞER HABERLER