BİLGİÇ: KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

7 Haziran seçimlerinden TBMM için Isparta halkından 3. kez vize alan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ''Isparta halkı bana yeniden milletvekilliği yetkisi vermiştir. Bu yetkiyi her zaman olduğu gibi doğru bir şekilde, şehrime ve ülkeme hizmet için kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

09 Haziran 2015 Salı 02:49
AK Parti’den Isparta’da 1. sırada girdiği seçimden 3. kez milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitmeye hak kazanan Süreya Sadi Bilgiç seçim sonrası açıklamalarda bulundu. 
Türkiye için en büyük ihtiyacın birlik ve beraberlik oladuğuna dikkat çeken Bilgiç, ‘’Halkımızın iradesi başımızın üzerindedir. Oyunu kullanarak milli iradeyi tecelli eden halkımıza teşekkür ediyoruz. Isparta halkı bana yeniden milletvekilliği yetkisi vermiştir. Bu yetkiyi her zaman olduğu gibi doğru bir şekilde, şehrime ve ülkeme hizmet için kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Halkımızın iradesi doğrultusunda sandıktan çıkan sonuç en iyi şekilde değerlendirilecek ve Türkiye’nin menfaatine olan adımlar atılacaktır’’ dedi. 
Birlik olunmasına dikkati çeken Bilgiç, ‘’Rozetlerimizi çıkaracağız. Bu bir yarış. Yerışın bir tane galibi olur. Ak Partilisi, MHP’lisi, CHP’lisi hepsi bizim kardeşimiz. Tartışmalarla, kavgalarla Isparta’nın gündemini meşgul etmeyelim. Birlik içinde Isparta’yı kalkındıralım’’ ifadelerine yer verdi. 
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a seçim öncesinde verdiği sözlerin geçerli olduğunu hatırlatan Bilgiç, ‘’Beleldiye Başkanımız da üzerine düşeni yapsın. 2019 yılına kadar Isparta için yararlı tüm projelerin destekçisi olacağım. 2019 yılına kadar Isparta’nın menfaatine olan her konunda yanınızdayım ve arkanızdayım. Buradan namus sözü veriyorum’' ifadelerine yer verdi. 

DİĞER HABERLER