BİNLERCE ISPARTALI TERÖRÜ LANETLEDİ

Binlerce Ispartalı Terörü Lanetledi

08 Eylül 2015 Salı 21:24

Ülkü Ocakları'nın yurt çapında eş zamanlı düzenlediği Teröre Lanet yürüyüşü Isparta'da da büyük ilgi gördü.

 

Saat 19:00'da Kaymakkapı Meydanı'nda toplanan binlerce Ispartalı buradan sloganlar eşliğinde Garnizon Şehitliği'ne yürüdü.

 

Ellerinde Türk Bayrakları taşıyan binlerce Ispartalı"Kahrolsun PKK", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez""Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" gibi sloganlar atarak Gasrnizon Şehitliği önünde toplandı.

 Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz burada yaptığı basın açıklamasında AKP ve HDP'ye yüklendi. Açılım sürecini eleştiren Çapraz,"Unutulmasın ki, bu ülke sahipsiz değildir. Bu memlekette, tek bir Ülkücük alsa ve elinde hiçbir silahı olmasa, o Ülkücü bu ihanete boyun eğmez,Şehitlerinin ardından yürümeyi bir vazife olarak telakki eder" dedi.

 Çapraz; "Bu size son uyarımızdır: Kirli ve aşağılık siyasetinizden derhal vazgeçin. Kara propagandayı, suçu başkasına yüklemeyi bir kenara bırakın. Buzdolabına kaldırdığınız ihanet sürecini, derhal buz dolabından çıkararak imha edin. Pis ve yılan dilinizi kapatıp, iğrenç sesinizi kesin. Her birinizin kim olduğunu, nereden nasıl peyda olduğunu, hangi karanlık yataklarda düşüp kalktığınızı biliyoruz. Gün oldu solcu, gün oldu liberal, gün oldusi yasal islamcı oldunuz, ancak bu millete ihanetiniz hiç bitmedi. Artıkt ercihinizi yapacaksınız, ya adam gibi ekmeğini yediğiniz millete layık olun,ya da bu ülkede size huzur ve mutluluğun haram olacağı gerçeğine kendinizi hazırlayın" diye konuştu.

 Şehitler için duların okunmasının ardıdan grup yeniden sloganlar eşliğinde Kaymakkapı Meydanı'na yürüdü.

 

Burada binlerce kişi hep bir ağızdan Andımızı okuyarak dağıldı.

 

Isparta sokakları dün akşam olduğu gibi bu akşamda motorluı konvoylarla terörü lanetledi.

 

İŞTE O YÜRÜYÜŞTEN  BOMBA32 OBJEKTİFLERİNE  YANSIYANLAR   














DİĞER HABERLER