BİR AN OLSUN AYRILMADILAR

BİR AN OLSUN AYRILMADILAR

31 Ekim 2014 Cuma 19:21

KONYA'nın Akşehir İlçesi'nden Isparta'nın Gelendost İlçesi'ne 35 lira yevmiye karşılığı elma bahçesinde çalışan işçileri taşıyan midibüs, aşırı yolcu alınması nedeniyle freninin patlaması sonucu şarampole devrildi. 27 kişi kapasiteli midibüste bulunan 46 kişiden, çoğunluğu kadın 17 kişi hayatını kaybetti.

Yaralılarından 8 kişi Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine getirildi. 1 yaralı yaşam savaşını kaybederken 7 yaralı da Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Isparta İl Müdürü Yakup Kütük ise kaza haberini duyar duymaz, ailelere ve yakınlarına maddi, manevi ne gerekiyorsa yapılması için bütün birimleri harekete geçirerek kendisi de Isparta'dan yola çıktı.

Şarkikaraağaç Sosyal Hizmet Merkezini arayan İl Müdürü Yakup Kütük, ailelere ve yaralılara destek olarak ne yapılması gerekiyorsa talimatverdi.  Aile ve Sosyal PolitikalarBakanlığı Isparta İl Müdürü Sayın Yakup Kütük ve personeli kazada yaralananaileleri tek tek ziyaret ederek maddi manevi ne gerekiyorsa tek tek ilgilendi. Fedakarca bütün personeli seferber eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Isparta İl Müdürü Yakup Kütük ve Personeline sonsuz Teşekkürler. 

DİĞER HABERLER