BİR AY ÜCRETSİZ ELEKTRİK

Bir Ay Ücretsiz Elektrik

22 Nisan 2015 Çarşamba 15:40

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., abonelerine 1 ayücretsiz elektrik müjdesi verdi. Kampanyadan, yıllık elektrik tüketimi 4000 kwhve üzeri olan, başka bir deyişle aylık faturası 130 TL ve üzeri olan tüm meskenabonelerinin yararlanabileceği bildirildi.

 

4 Haziran 2015 tarihine kadar CLK Akdeniz Elektrik PerakendeSatış A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezlerine (MÜHİM) başvuran abonelerin, 2016Mayıs ayı elektrik faturasındaki aktif enerji bedelini müşterilerin değil CLKAkdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş 'nin ödeyeceği kaydedildi. “1 AyBizden" kampanyası başlatan CLK Akdeniz, bu kampanya ile hizmet bölgesindekiserbest tüketicilere ulaşmayı hedefliyor.

 

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Elektrik Satış AŞ. GenelMüdürü Halit Bakal, “Geçtiğimiz dönemlerde Af ve İndirimli Elektrikkampanyaları ile abonelerimize destek olmaya çalıştık. Bugün, “1 AyBizden" ile yine tüketici yararına bir kampanyayı başlatmış bulunuyoruz.Faaliyet bölgemizdeki en büyük tedarikçi olarak bizim öncelikli görevlerimizdenbiri de abonelerimizin haklarını gözeterek, onların yararına yeni kampanyalardüzenlemek" dedi.

 

MÜŞTERİ HİZMET MERKEZLERİNE MÜRACAAT YETERLİ

Açıklamada “1 Ay Bizden" kampanyasından yararlanabilmekiçin abonelerin kimlikleriyle Müşteri Hizmet Noktalarına (MÜHİM) müracaatetmelerinin yeterli olacağı ifade edildi.

DİĞER HABERLER