BİR DAHA 28 ŞUBAT'LAR OLMASIN

Bir daha 28 Şubat'lar olmasın

21 Mart 2023 Salı 13:27

AK Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Hatice Vildan Müftüoğlu, partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Müftüoğlu, Gelendost, Atabey, Gönen, Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent ve Eğirdir ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Müftüoğlu, değerlendirmelerinde ’28 Şubat Süreci’ne vurgu yaparak “Bu zulmün tekrar yaşanmaması, insan gibi yaşama şerefinin bizden çalınmaması için, ‘Yeniden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden AK Parti’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı Hatice Vildan Müftüoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Gelendost, Atabey, Gönen, Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent ve Eğirdir ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Müftüoğlu, “AK Parti, ‘insan’ merkezli bir anlayışla yola çıktı ve 20 yıldır halkın teveccühüne mazhar olmasının sebebi de ‘önce insan’düşüncesinden fire vermemesidir” dedi.

Açıklamalarında ‘Önce İnsan’ vurgusu yapan Müftüoğlu, “Bir milletvekili aday adayı olarak ben de ‘Önce insan’ diyorum. Ben gönüllere talibim, çünkü ancak gönlünü fethettiğiniz bir kişi ile yol arkadaşı, dava arkadaşı olabilirsiniz.

Bizler, geçmişte bu ülkede ‘devlet’ gücünü eline geçirenlerin yaptığı zorbalıklarla gönlü paramparça edilmiş insanlarız” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hatice Vildan Müftüoğlu, 28 Şubat sürecini de hatırlatarak “28 Şubat'ta başörtülü bir öğretmendim. Bu dönemde başı örtülü kızlara, kadınlara yapılanlar; bir acımasızlığın, bir zorbalığın karabasan gibi ülkemizi esir aldığı karanlık bir döneme isim verdi: 28 Şubat...Biz bu tarihi hiç unutmadık ve unutmayacağız.

İşte, bu zulmün tekrar yaşanmaması, kazanımlarımızın elimizden alınmaması, ‘insan’ gibi yaşama şerefinin bizden çalınmaması için, ‘Yeniden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeniden AK Parti diyoruz” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER