BODRUM DEĞİL ISPARTA!

YALVAÇ Belediyesi tarafından 2012 yılında inşa edilen Yüzme Havuzu hava sıcaklıklarının tavan yaptığı şu günlerde sıcaktan bunalanların imdadına yetişiyor. Tatile çıkamayan ailelerin havuz başı sefası yapma fırsatı buldukları tesiste hergün onlarca ailenin ziyaret ettiği tesis gün boyu hizmet veriyor.

24 Temmuz 2015 Cuma 10:42

Belediyeden tesisi geçtiğimiz yıllarda kiralayan işletmeci İbrahim Çerçi, havuzda can güvenliği, hijyen gibi hususlara azami dikkat gösterdiklerini belirterek ‘Halkımız güvenle havuza girebilirler. Sürekli dezenfekte edilen havuzumuzda bulaşıcı hastalıklara kapılma riski sıfırdır’diye konuştu. Havuzda can kurtarıcı belgeli eleman da olduğunu belirten Çerçi,‘Allah korusun bir aksilik durumunda anında müdahale edebilecek bir cankurtaranımız mevcut. Kendisi Antalya’da havuz görevlisi olarak uzun zaman çalıştığı için bütün prosedürleri eksiksiz yerine getiriyor’ dedi.

KİŞİ BAŞI 10 TL’YE GÜNBOYU EĞLENCE

Çerçi, işletmede giriş ücreti olarak kişi başı 10 TL aldıklarını ve sınırsız süre tanıdıklarını belirtti. Yüzdükten sonra şezlonglarda dinlenmek ve güneşlenmek isteyenlere sıcak ve soğuk içecek serviside yapıldığını belirterek tüm Yalvaç halkını serinlemek ve eğlenmek üzere işletmeye davet etti.

 

DİĞER HABERLER