BUNLAR ŞEYTANIN USTASI!

Sütçüler’de bir cenazede devlet büyüklerine hakaret eden emekli Emniyet Müdür Yardımcısı ve ilçede dönemin Emniyet Müdürü hakkında açılan soruşturma haberinin altına Sütçüler Savcısının ismini kullanarak yorum yaptılar.

02 Nisan 2016 Cumartesi 13:31

ISPARTA genelinde yapılan operasyonlardan rahatsız olan FETÖ yandaşları yaptığımız haberlerin altına Bomba32’ye tehditler savururken, şeytanın bile aklına gelmeyecek sitemizi zor duruma düşürecek bir yorum eklediler.

Amaç  bu yorumu bizim yayınlamamız ve hiçbir şeyden haberi olmayan Sütçüler savcısının bize soruşturma açmasını sağlamaktı. Yorumu fark eden sitemizin editörleri sunucu sağlayan firma ile görüşerek IP saptırarak her zaman yaptıkları şantaj, montaj ve kumpası bize uyguladıklarını ortaya çıkardı.

İŞTE O HEM SİTEMİZİN HEM SÜTÇÜLÜR CUMHURİYET SAVCISININ ZOR DURUMDA BIRAKMAK İSTEDİKLERİ O YORUM

"suçu bildirmeme" SUÇUNU ISPARTA EMNİYET MÜDÜRÜDE İŞLEMİŞ

Elimdeki dosyaya göre, böyle bir iddia ihbarını alan Isparta Emniyeti bunu tutanağa bağlayıp bana veya Sütçüler Emniyetine bildirmek/göndermek yerine kafalarına göre suç olduğuna karar verip amiri idam etmişler, sonra bana göndermişler. Bu suç savcılığı ilgilendiriyorsa gecikmeden önce bana bildirmeniz gerekiyordu. SUÇU BİLDİRMEME SUÇUNU ısparta Emniyeti işlemiş durumda. Burada bazı kişlerle görüşen birileri varmış kim o arkadaşlar? Herşeyi titiz bir şekilde araştıracağız

 

 

 

DİĞER HABERLER