BÜYÜK GÜN 1 EYLÜL

Büyük gün 1 Eylül

10 Ağustos 2016 Çarşamba 12:52

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, 400 milyon TL maliyetli Migros Kavşağı düzenleme projesi yapım işinin 1 Eylül'de ihaleye çıkarılacağını açıkladı.

 

Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü'nden Isparta'nın Migros Kavşağı ile ilgili beklediği müjdeli haber geldi. AK Parti Isparta Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, 400 milyon TL'lik kavşak düzenleme projesinin 1 Eylül'de ihaleye çıkartılacağını açıkladı.Kavşak projesi ihale süreci tamamlanıp, yer teslimi yapıldıktan sonra 2 yılda tamamlanacak.

 

Isparta-Eğirdir ile Çevre yolunun kesişme noktasında olanadı Migros Kavşağı olarak anılan kavşaktaki düzenlemenin maliyetinin 400 milyonTL olduğu öğrenildi. Daha önceden açıklandığı gibi kavşak projesi kapsamında Isparta Belediyesi'nin sorumluluğu altında olan çalışmalar da ihale kapsamında değerlendirilecek. Belediye, bu haliyle 300 milyon TL'lik maliyetten kurtulmuş olacak. Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından 1 Eylül'de ihalesi gerçekleştirilecek Migros Kavşağı Projesi kapsamında alt geçit çözümlemesi yapılacak.

 

Isparta'dan Eğirdir istikametinde ve Eğirdir'den Ispartaistikametinde 2 yönlü alt geçit yapılacak. Isparta'dan Antalya istikameti ileEğirdir Yolu'ndan üniversite yolu istikametine çıkmak isteyenler için kollardançıkış düzenlemesi yapılacak. Sav-Çevre Yolu-üniversite yolu (kolçelikkavşağı)istikametinde ise üstten direk geçiş sağlanacak. Çalışma 2 yılda tamamlanacak.

DİĞER HABERLER