ÇAKKALLIOĞLU DA AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

ÇAKKALLIOĞLU DA AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

16 Şubat 2015 Pazartesi 09:28

Isparta’nın ilk Etüt Merkezi olan Sistem Eğitim Kurumları ve Ser Enerji A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Eğitimci Serkan Çallıoğlu Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Kendisinin İskenderunlu olduğunu ancak, 19 yıldır Isparta’da ikamet ettiğini ifade eden Çallıoğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ak Partide çeşitli mevkilerde görev almış siyasi bir kişiliğe sahibim. 7 Haziran 2015 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sizlerinde desteğiyle hizmete talip oldum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Aday olalım ya da olmayalım fark etmez kazanan yine Türkiye olacaktır” dedi.

SERKAN Çakkallıoğlu KİMDİR?

Çakkllıoğlu, öz geçmişini de şöyle açıkladı; “1980 İskenderun doğumluyum. İskenderun Ticaret Ve Sanayi Odası  Lisesini Bitirdikten Sonra SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü kazandım. Öğrenciliğim dahil yaklaşık 19 yıldır Isparta’da ikamet etmekteyim. Isparta’nın ilk Etüt Merkezi olan Sistem Eğitim Kurumları ve Ser Enerji A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.”

DİĞER HABERLER