CHP'DE ÇAKMAKÇI DEPREMİ

CHP'DE ÇAKMAKÇI DEPREMİ

15 Nisan 2018 Pazar 12:56

Bomba 32'nin ÖZEL HABERİDİR

Isparta'da 2014 yerel seçimlerinde CHP'den belediye başkan adayı olan Lütfü Çakmakçı, partisindeki görevinden istifa etti. Çakmakçı, arkadaşlarımın önüne açmak ve problem yaratmamak için istifa ediyorum dedi.

Geçen Şubat ayında CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü'nün, seçimlerde Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın'ı destekledikleri yönündeki sözleri ile başlayan tartışmada Ahmet Kürkçü ile Lütfü Çakmakçı arasında istifa polemiği yaşanmıştı.

2014 yerel seçimlerinde CHP'den Isparta Belediye Başkanlığına aday olan Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, basın toplantısı düzenlemiş, bir süre önce seçilen CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü de toplantının yapıldığı yere gelerek tartışma yaşanmıştı.

Bu sürecin ardından Lütfü Çakmakçı ise partisinden istifa ettiğini söyledi. Çakmakçı istifasını Bomba 32'ye değerlendirdi. "Arkadaşlarımın önüne açmak ve problem yaratmamak için istifa ediyorum. Ortak hareket etmek için aynı şeyleri düşünmek lazım. Aynı şeyleri düşünmüyorsa birinin ortadan çekilmesi lazım" diyerek istifasını doğruladı.

DİĞER HABERLER