CHP ADAYI CEYHAN'DAN HER İLÇEYE ÖZEL PROJE

CHP ADAYI CEYHAN'DAN HER İLÇEYE ÖZEL PROJE

14 Haziran 2018 Perşembe 16:36

CHP'nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, her ilçesinin sorunlarını tespit ederek ayrı ayrı mesaj veriyor. CHP iktidarında bütün sorunların çözüleceğini anlatan Ceyhan, Gelendost'u gündemine aldı. Ceyhan, Gelendost'un sorunlarını bildiğini ve artık masa başında asla kaybetmeyeceğiz dedi.

İlk hedefi Gelendostspor'u 3. lige çıkarmak olduğunu anlatan Ceyhan, Gelendostspor sayesinde Tüm Türkiye'ye Gelendost'u tanıyacak dedi. Her zaman yanınızdayım, her sıkıntınızda emrinizdeyim diyen Ceyhan, artık Gelendost masa başında asla kaybetmeyecek dedi.

CEYHAN'IN İŞTE O PROJLERİ

"Delikalının harman olduğu yer Gelendost'tur. Gelendost'tan birinci parti olarak çıkacağız. 17 Eylül Miryakefalon zaferini şenlik içinde kutlayacağız.Elma ve meyve organize sanayi ile Elmabirlik kuracağız. Esnaf ve üreticinin hakkını savunacak. Sanayicinin yatırım yapmasını sağlayacağız. Personel sıkıntısını çözeceğiz. Köylerde Kooperatifçiliği ilerleteceğiz. Balıkçılık gelişecek. Manda kaymağını tüm Türkiye'ye tanıtacağız. Yüksekokul ve fakülteleri geliştireceğiz. Böylece daha fazla öğrenci gelecek. Köylerdeki eksiklikler giderilecek. Biz emrinizde olacağız" dedi.

 

DİĞER HABERLER