CHP VE MHP CEMAATİN ELİNDE

7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçim öncesi gündeme bomba gibi düşen BAKA eski Genel Sekreteri Tuncay Engin'in MHP'den 1. sıra Milletvekili Adayı olacağı haberlerinin ardından ilginç bir iddia daha ortaya atıldı.

10 Şubat 2015 Salı 00:36

Senaryo ise şöyle: Şuan Denizli Vali Yardımcısı olan Tuncay Engin'in 10 Şubat tarihinde istifa etmesinin ardından Isparta'dan MHP 1. sıra aday olacak.Ve aday olmasındaki en büyük etken ise paralel yapı (cemaat) olacak.

BAKA Genel Sekreteri iken görevinden alınan Tuncay Engin,Denizli Vali Yardımcılığı atandı. Ancak, bugün kamuoyunda en çok konuşulan ise Tuncay Engin'in MHP 1. sıradan Milletvekili adayı olacağı yönünde oldu. Yalnız Engin'in 1. sıradan aday olmasında en büyük etken ise cemaat yani paralel yapı olarak nitelendirildi. Eğer durum böyle ise cemaat MHP ve CHP'nin adaylarını belirleyen en büyük güç olacak. Paralel yapının istediği adaylar CHP ve MHP'de yer bulacak.

MHP TAMAM ŞİMDİ SIRA CHP'DE

Eğer durum böyle ise cemaatin adayı Tuncay Engin, geriyesadece CHP'nin adayı kalıyor. Yine iddialara göre CHP'nin adayını da cemaat belirleyecek. Tuncay Engin MHP'den 1. sıra aday gösterilir ise cemaatin dediği olmuş olacak. CHP'nin adayı henüz belli değil ama önümüzdeki günlerde hangi adayın ortaya çıkacağı netlik kazanacak. 

DİĞER HABERLER