DEPREMİN EN ÇOK HİSSEDİLDİGİ FOTOĞRAFLAR

DEPREMİN EN ÇOK HİSSEDİLDİGİ FOTOĞRAFLAR

25 Ağustos 2014 Pazartesi 01:38

Deprem Ağlasun’da hasaroluşturdu

 


Depremin merkez üssü Ağlasun’da en çok hasar Bağlar Mahallesinde meydana geldi. Bazı kerpiç evlerinduvarları göçtü bazıları ise çatladı. Ağlasun’da büyük depremin ardındanmeydana gelen artçı sarsıntılar nedeniyle vatandaşlar evlerine girmiyorlar.Geceyi sokakta geçirecekler.

Depremin ardındanBurdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de ilçeye geldi. Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan ile ilçeye gelen Ercengiz, hasar gören evleri incelediler.

Ağlasun Belediye Başkanı Kaplan, “İlçemizde meydana gelen depremde büyük ölçüde maddi hasar oluşmuştur. Şu anda Ağlasun Devlet Hastanesinde deprem anında kriz geçiren 7kişi tedavi altına alındı. İlk gelen bilgiler bu şekilde. Köylerle irtibat kurmaya çalışılıyor” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise “Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. Depremin merkezüssünün Ağlasun olduğunu öğrendiğim an ilçeye hareket ettim. Çok şükür cankaybı olmadığı sadece maddi hasar ve deprem anında şoka girip tedavi altınaalınan vatandaşlarımız olduğunu öğrendim. Büyük geçmiş olsun” diye konuştu.

DİĞER HABERLER