DERYA DENİZ BALIKEVİ HİZMETİNİZDE

DERYA DENİZ BALIKEVİ HİZMETİNİZDE

30 Ekim 2019 Çarşamba 16:21

Derya Deniz Balıkevi artık balık yemek isteyenlerin de uğrak adresi olacak. Derya Deniz Balıkevi, en taze ve lezzetli deniz mahsulü çeşitleri ile, şık mekanında hizmet vermeye başladı.

Mehmet Işık’ın sahibi olduğu Derya Deniz Balıkevinin şık dekore edilmiş mekanda Isparta halkımıza ve müşterilerimize balığın en tazesini ve en iyisini sunuyoruz. 

Zengin menü çeşidiyle dikkat çeken Derya Deniz Balıkevi çupra, levrek, alabalık, yaldızlı pisibalığı, somon biftek, ton balığı, deniz somonu, hamsi, karides tava, deniz tarağı, göl balığı, midye tava, kalamar, balık çorbası ve salata çeşitlerinin yanı sıra aperatif yemek isteyenler için de balık ekmek yer alıyor.

İşinin ustası aşçılar tarafından hazırlanan balıklar ızgara, tava ya da tercihe göre fırında en güzel şekilde pişirilerek servis ediliyor. Alkolsüz olan Derya Deniz Balıkevi, nezih bir ortamda ailesi ve sevdikleri ile balık yemek isteyenler için ideal adreslerden birisi olacak.
Tazeliğe, lezzete ve temizliğe büyük önem verdiklerini ifade etti.
 Alkolsüz bir restoran olduklarını hatırlatan Mehmet Işık, lezzet konusunda çok iddialı olduklarını, en taze ve lezzetli balıklar için doğru adresin Derya Deniz Balıkevi’nin olduğunu vurguladı.


Toptan ve perakende Balık siparişleri de aldığını ifade eden Işık, Evlere, İş yerlerlerine Özel günü olan ailelere kilo ile balık pişiriyoruz’ dedi.

Adres: Modernevler Mahallesi 156 Cad. No:33 Isparta

Sipariş Tel: 0543 540 32 40

 

 

 

IŞIK OTOMOTİV

İsak Işık 

0532 271 55 92

Adres: İstanbul yolu üzeri Opet Benzinlik altı 3215 Sk. No:16 Isparta

DİĞER HABERLER