DEVLET BAHÇELİ'DEN ISPARTA'DA KONUT SÖZÜ

DEVLET BAHÇELİ'DEN ISPARTA'DA KONUT SÖZÜ

20 Mart 2019 Çarşamba 15:49

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İl başkanlığı tarafından düzenlenen Isparta mitinginde konuştu.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda alanı dolduran vatandaşlara seslenen Bahçeli, bu meydanı dolduran Ispartalı kardeşlerimle iftihar ediyorum.

Güller kervanında hizmet kervanı duymuyor. Isparta, nakış nakış dokunan irfan yuvasıdır. Isparta el emeği göz nurudur. Isparta emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Önümüzdeki 5 yılda da hizmetten yoksun kalmayacaktır. Mutsuz ve huzursuz olmayacaktır. 31 Mart mahalli idareler seçimi için 11 gün sonra sandık başına giderek bir karar verecekseniz. İnanıyordum partimizin yüzünü yine güldüreceksiniz. Isparta'nın ehil ellerde yükselişine devam edeceksiniz. Şimdi söz sırası Ispartalı kardeşlerimdedir. Ispartalı kardeşlerime güveniyorum. 31 Mart mahalli idareler seçiminde hali hazırda belediye başkanımız olan Sayın Yusuf Ziya Günaydın'dır. Isparta'da 3 hilal gül goncası gibi açılacaktır. milli birlik ve kardeşliğin mis kokusunu heryere taşıyacaksınız. Bütün adaylarımız Isparta'ya hayırlı ve uğurlu olsun.

Şimdi soruyorum sizlere Isparta'da üretken belediyecilik anlayışına devam edecek misiniz? Sandığın başına gittiğinizde mührü 3 hilala vuracak mısınız? MHP'ye destek verecekmisiniz? Söz veriyor musunuz. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. rabbim birlik ve beraberliğinizi bozmasın. Isparta'nın yüzünü ağartmak için varız. Isparta'nın dirliği ve istikrarı için varız. Parlık projelerimiz yönetim anlayışımızla sizlerin hizmetinizdeyiz.

Mesale 8 Mart 2019'da Belediye Meclis kararı ile ilan edilen 700 dönümlük arazide 5 Bin konutun yapımını amaçlayan toplu konut projemizin hayata geçmesi için Isparta'nın irade ve teveccühüne mashar olmayı istiyoruz. Daha huzurlu bir kent daha güzel bir gelecek için daha mutlu insanlar için Ispartalı kardeşlerimizin gönlüne talibiz. Allahın izniyle başaracağız. 31 Mart'ta sizlerin takdiri ile ısparta'nın yolumuza mutlaka devam edeceğeiz.

DİĞER HABERLER