DİNARLILARDAN BAŞKAN GÜNAYDIN’A ZİYARET

DİNARLILARDAN BAŞKAN GÜNAYDIN’A ZİYARET

14 Kasım 2018 Çarşamba 11:13

Dinarlılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Celalettin Gürdal ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Gürdal yeni kurulan bir dernek olduklarını ve Isparta’da 25 bin Dinarlının yaşadığını söyleyerek, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde şehre hizmet etmek olduğunu belirtti.

Ziyarette konuşan Dinarlılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Celalettin Gürdal, yeni kurulmuş bir dernek olduklarını, birlik ve beraberlik içinde Dinarlıların sorunlarının çözümü noktasında çalışacaklarını dile getirdi. Dernek binası oluşturma çabası içerisinde olduklarını belirten Gürdal, “1995 yılında yaşanan Dinar depremi sonrasında Isparta’ya büyük göç yaşandı ve şu anki nüfusumuz 25 bin civarında” dedi.

Dernek yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Arkadaşlarımız Isparta’da birlik ve beraberlik içerisinde güzel olaylara yönelmek için dernek kurmuşlar. Arkadaşlarımız hem Isparta’ya hem de Dinarlı hemşehrilerimize faydalı olmak istiyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Derneğinizin Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

DİĞER HABERLER