DİNÇTÜRK FENA PATLADI!

Ak Parti’nin “Bize oy vermek vicdan meselesidir’ söylemlerine katıldığını aktaran Dinçtürk, “Evet doğru söylemişler, AKP’ye oy vermek gerçekten bir vicdan meselesidir. Bizim halkımız da vicdan sahibidir, 7 Haziran’da vicdanlarıyla değerlendirme yaparak AKP’nin gereğini yapacaklardır” dedi.

06 Mayıs 2015 Çarşamba 11:05

CHP Isparta Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk,Yanişarbademli’de üreticiye ‘AKP’ye oy vermek vicdan meselesidir’ diyen AkParti’ye tokat gibi cevap verdi.

“AKP’YE OY VERMEK BİRVİCDAN MESELESİDİR”

Ak Parti’nin son 10 yıldır, sürekli olarak halkı oyaladığınadikkat çeken CHP Milletvekili Adayı Dinçtürk, “AKP Hükümeti yıllardır bizimhalkımızla dalga geçerek, onların iyi niyet ve duygularını sömürü halinegetirmiştir. AKP, geçtiğimiz gün burada bir açıklama yapmış ve demişler ki‘AKP’ye oy vermek bir vicdan meselesidir.’ Çok güzel söylemişler, doğrusöylemişler. Evet, bu görüşe katılıyorum. AKP’ye oy vermek bir vicdanmeselesidir. Halkımızın vicdanı tüm bu yapılanlara razıysa, vicdanları buduruma el veriyorsa gitsinler oylarını AKP’ye versinler” dedi.

“10 YILDIRNEREDELERMİŞ?”

İktidar milletvekillerinin Yenişarbademli ilçesine üveyevlat muameselesi yaptığını da sözlerine ekleyen CHP Milletvekili AdayıDinçtürk, “AKP son 10 yıldır taşı ileri atarak, topu taca atarak bu halkıoyalamıştır. Ispartamızın çoğu bölgesinde olduğu gibi buraya da gerekenehemmiyeti vermemiş, buradaki halkı sürekli olarak oyalamıştır. AKP iktidarıhalkımızın duygularını sömürerek hala daha bir şeyler yapmaya çalışmaktadır.Soruyorum onlara 10 yıldır neredelermiş? Buradaki ehemmiyet, seçimleryaklaşınca şimdi mi akıllarına gelmiş?” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ, 7HAZİRAN’DA GEREĞİNİ YAPACAKTIR”

Isparta halkının son 10 yılda yapılanlara kayıtsızkalmayacağını da sözlerine ekleyen Dinçtürk, “Bizim halkımız, yurttaşlarımız vicdansahibidir. Ben inanıyorum ki, halkımız 7 Haziran’da bu konunun gereğiniyapacaktır. Vicdanlarını kullanarak AKP’ye gereken cevabı sandıkta verecektir.Bundan sonra artık çalamayacaklar, halkımızı sömüremeyecekler veoyalayamayacaklardır” diye konuştu.

 

 

DİĞER HABERLER