DÖRDÜZ BEBEKLERİ OLDU

ISPARTA’DA Rıdvan ve Fadime Taşpınar çiftinin dördüz bebekleri dünyaya geldi.

19 Şubat 2016 Cuma 18:30

Afyonkarahisar ilinin Dinar İlçesi’nde yaşayan 6 yıllık evliçift Rıdvan ve Fadime Taşpınar çiftinin Isparta’da özel bir hastanede dördüz bebekleri dünyaya gözlerini açtı. Anne Fadime Taşpınar’ın ağrıların artması üzereni 32. haftada sezaryan ile dördüz doğum yaptı.


2 erkek ve 2 kız bebek dünyaya getiren Anne Fadime Taşpınar ve dördüz bebeklerin sağlık durumlarının gayet iyi olduğunu belirten Uzm. Dr.Harun Tepeli, daha önce hastanemiz tarafından takipte olduğumuz Fadime Taşpınar’ın dördüz gebeliği vardı. 31 ve 32. Haftada ağrıların artması üzerine sezeryan ile dördüz doğum yaptı. Sağlık durumları gayet iyi durumdadır. Çocukların doğum ağırlıkları Bin 300 ile Bin 600 gram arasındadır” dedi.

Baba Rıdvan Taşpınar ise; “Şuan çok mutluyum. Diyecek kelime bulamıyorum. Anlatılamaz yaşanır bu duygu. 2 kız, 2 oğlum oldu. Bir tane daha 2,5 yaşında oğlum vardı. Allah’ıma çok şükürler olsun” dedi.


İŞŞİZ BABA DEVLETTEN YARDIM İSTEDİ

Petrol ofisinde pombacı olarak görev yaparken, ocak ayında işine son verildiğini söyleyen baba Rıdvan Taşpınar, “Şuan işsizim. İşime son verildiği için biraz sıkıntılı olacak tabi bu aylar. Bez ve mama masrafları var. Bu konuda devletimizden yardımlarımızı bekliyoruz” dedi.


 

DİĞER HABERLER