ECZACI FERHAT ÇALIK BERAAT ETTİ

ECZACI FERHAT ÇALIK BERAAT ETTİ

23 Ocak 2020 Perşembe 15:54

Isparta'da bir gencin evde baygın bulunmasının ardından kullanmış olduğu yabancı menşeli ruhsatsız ilacı kullanmasının ardından ilacı aldığı eczane sahibi Ferhat Çalık, gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Ferhat Çalık, 9 ay tutuklu kaldıktan sonra beraat ederek cezaevinden tahliye oldu.

Isparta'da geçen 2019 yılı Nisan ayında evinde baygın bulunan bir kişinin yapılan kan tahlilinde, Türkiye’de satışı yasak olan yabancı menşeli vücut geliştirme ilacı kullandığı belirlenmiş, ve polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmada ilaçları sattığı iddia edilen eczacı Ferhat Çalık, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

9 ay tutuklu kaldıktan sonra 21 Ocak 2020 tarihinde görülen mahkemesinde suçsuz bulunan eczacı Ferhat Çalık, beraat etti. Bomba32 Haber Ekibine açıklamada bulunan Çalık; "Böyle bir şey başıma ilk kez geldi. Bu yaşanan olaydan dolayı ailem ve ben çok zor günler geçirdik. Üzerime atılı suçtan aklanarak çıkmaktan dolayı mutluyum. Sonuçta çok önemli bir sağlık işi yapıyoruz. Gerçekten her adımda çok dikkat etmemiz gereken bir meslektir. Meslektaşlarıma da çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.

 

 

 

DİĞER HABERLER