EĞİRDİR'DE BÜYÜK SÜRPRİZ

Eğirdir'de büyük sürpriz

27 Temmuz 2016 Çarşamba 09:08

Eğirdir’e gezmeye gelenler Yeşiladanın etrafında tekne ile gezme fırsatı da buluyor.

   Yeşilada da 20 yıldır kaptanlık yapan Eyüp Coşar ve Ömer Özdoğancı, genelde Eğirdir dışından gelen yerli halkın tekne turu yaptığını belirterek, bu etkinliğin Eğirdir turizmine olumlu yansıdığını ifade ettiler.

  Tekne turuna katılan vatandaşların turdan çok memnun kaldıklarını ifade eden kaptanlar; 30 dakikalık tekne turuna katılan vatandaşlara Eğirdir Gölü ve çevresi ile ilgili bilgilerde verdiklerini söylediler.

   Düğün, nişan,sünnet merasimlerinde vatandaşların tekne gezisini tercih ettiğini belirten kaptanlar; Zaman zaman tekne turu esnasında müzik eşliğinde romantik ortamda gençlerin evlilik tekliflerine de şahit olduklarını ifade ederek, hanımların kendi aralarında yaptıkları altın günlerini bile göl üzerinde tekneyle gezerekdaha eğlenceli hale getirdiklerini kaydettiler.

  10’ar kişilik 2 adetve 40 kişilik 1 adet olmak üzere toplamda 3 adet tekne ile hizmet verdiklerini belirten Eyüp ve Ömer Kaptan; Can yeleği, can simidi, ilk yardım çantası, yangın söndürme cihazı olan ruhsatlı tekneleriyle yat kaptanlık ehliyeti sahipleri olarak vatandaşlara sorumluluk bilinci içerisinde hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ettiler.

DİĞER HABERLER