EĞİTİMCİLERDEN GÜNAYDIN’A TEPKİLER BAŞLADI

Eğitimcilerden Rektöre destek devam ederken Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a tepkileri de devam ediyor.

20 Ekim 2014 Pazartesi 16:02

 Eğitimci Cumhur Eşref Ünsal“bilime dil uzatacak kişilerin kendilerinin de en az onlar kadar bilimsel ve...Eğitimcilerden Rektöre destek devam ederken Belediye Başkanı Yusuf ZiyaGünaydın’a tepkileri de devam ediyor. Eğitimci Cumhur Eşref Ünsal “bilime dil uzatacak kişilerinkendilerinin de en az onlar kadar bilimsel ve donanımlı olması gerekir”yorumunu yaptı.

SDÜ kampüsüne yapılması talebiyle sosyal tesis, yurt ve beşkatlı otoparkın yapımının red edilmesi ile başlayan tartışmalar belediyemeclisini değil üniversite yönetimini haklı kıldı. Geçtiğimiz hafta SDÜöğrencilerinin barınması, alışveriş, otopark gibi sosyal donatı alanlarınınyapılması talebine belediyenin red oyu vermesi, tartışmaları başka boyutlaratırmandırıyor.

Eğitimci Cumhur Eşref Ünsal’ın belediyeden çıkan karardanziyade belediye meclisinin Süleyman Demirel Üniversitesi için bilimselliktenuzak sözleri ile küçültmesinin tarihsel bir hata olduğunu ifade edereksözlerinde şunlara yer verdi: “Süleyman Demirel Üniversitesi dünyada 500üniversite arasına girmiş rüştünü ispatlamış bir eğitim kurumudur. Bilimselliğibelediye meclis üyeleri değil hiç kimse tarafından tartışılamaz ve kendindeböyle bir hakkı göremezler” yorumunu yaptı.

DİĞER HABERLER