EL EMEKLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

El emekleri görücüye çıktı

22 Mart 2023 Çarşamba 09:29

Isparta Huzurevi Sağlık Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı tarafından 18-24 Mart  Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında el sanatları sergisi düzenlendi.

Vakıf binasında düzenlenen sergide huzurevinde kalan yaşlıların yaptığı el işi ürünleri satışa sunuldu. Sergiye çok sayıda davetli katılırken, hem yaşlılar keyifli vakit geçirdi hem de yapılan satışlarla kazanç elde ettiler.

Huzurevi Müdürü Alperen Sözen sergide yaptığı açılış konuşmasında; '' Yaşlılarımıza sahip çıkmak, onlar ile ilgilenmek, onlara gösterilecek sevgi ve saygı onların yaşama daha güvenli bakmalarını sağlayacaktır. Bizler burada ömrünün büyük kısmında topluma hizmet etmiş, ülkemiz için çalışmış büyüklerimizin yaşlandıkları bu dönemde memnun etmekten gurur duyuyoruz. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız. Bu duygularla tüm büyüklerimiz yaşlılara saygı haftasını kutluyor, nice sağlıklı mutlu yıllar temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Sergimizde emeği geçen başta kuruluşumuzda vakıf olan yaşlılarımız ve engellilerimiz olmak üzere, hocalarımız Özlem Akşahin,Selçuk duran, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'müz, Aile Sosyal İl Müdürlüğü'müz, Isparta Belediye Başkanlığı'mız, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na ve bu hizmetlerin verilmesinde bize yardımlarını esirgemeyen tüm vakıf kurum ve kuruluşlarına teşekkür borç biliriz'' ifadelerine yer verdi.

 

 

 

DİĞER HABERLER