EMEKLİLER DERNEĞİ BAŞKANI ABDULKADİR ERSAL’ DAN EMİN KILIÇ’ A TEPKİ

EMEKLİLER DERNEĞİ BAŞKANI ABDULKADİR ERSAL’ DAN EMİN KILIÇ’ A TEPKİ

04 Şubat 2015 Çarşamba 14:00

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emin KılıçBey Isparta Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN’ ı sadece randevu vermedi diyeBaşbakan AHMET DAVUTOĞLU’ NA şikayet etmiştir. Bizler Ispartalı olarak , siviltoplum örgütü olarak bu konuda çok üzüldük.

Keşke emin bey AKP İl kongresinde hemşerisi Bakana çiçekverirken bu konuyu dile getirseydi Başbakana daha önemli olan Isparta’ nınsorunlarını dile getirseydi kendisini tebrik etseydik. Sadece bir sportiffaaliyet için randevu verilmedi diye meşgul etmeseydi.

Sayın Valimiz Isparta’ ya gelmiş geçmiş Valiler içinde,genç, dinamik ve çalışkanlığıyla, çocukla çocuk, gençle genç, yaşlı ileyaşlıherkese sevgi ve saygı göstermiş bir bürokrattır. Yerinde dahi durmadan köy vekasabaları dolaşarak oraların sorunlarını dinlemiş ilgilenmiştir. Vatandaşlarındertlerini dinlemiş bir bürokrat olarak herkese sevgi ve saygıyı göstermiştir,sevgisini kazanmıştır. Böyle çalışkan bir valiye sahip çıkmak Isparta’nınevladı ve Ispartayı sevenler olarak hepimizin görevidir.

Sayın siyasilerimize ve Sivil toplum kuruluşlarına buradansesleniyoprum lütfen Isparta’ ya hizmet eden, Isparta için çalışan bürokratlarımızave Sayın Valimize sahip çıkalım

 

 

T.EMEKLİLER DERNEĞİ

DİĞER HABERLER