EMEKLİLER ERSAL'DAN VAZGEÇMİYOR

Emekliler Ersal'dan vazgeçmiyor

27 Temmuz 2021 Salı 12:54

TÜRKİYE Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığı 14. Genel Kurulu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 21 yıldır görevine devam eden mevcut Başkan Abdülkadir Ersal, 747 oy alarak 3 yıl daha başkanlığa seçildi. Başkan Ersal, görevimizi layıkıyla yapmaya ve daha fazla hizmet üretmeye devam edeceğiz dedi.

Yaklaşık 20 bin üyesi ile Isparta'nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesinde 14. Genel Kurulu sona erdi. 2 adayın yarıştığı seçimde mevcut Başkan Abdülkadir Ersal 747 oy alırken, rakibi Hayati Yıldız ise 110 oy alabildi.

Kongre sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan mevcut Başkan Ersal, 21 yıldır bu görevi yürütmekte olduğunu belirterek, "600 kişiyle aldığımız bu derneği şuanda 19 Bin 800 civarında üye sayısına ulaştık. Her geçen gün daha da büyüyoruz. Şehir merkezi ile birlikte özellikle ilçe ve köylerden de derneğimize üye yapıyoruz. Biz Isparta'yı tümüyle kucaklamak istiyoruz. Öte yandan her üyelerimizin gerek maddi ve gerekse manevi yanında oluyoruz. Her türlü ihtiyaçlarına cevap vermeye yönetim ile şahsım olarak hazır durumdayız" dedi.

Emeklilerimizin sosyal hayatta da her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde anlaşmalar yaptıklarını belirten Başkan Ersal, alışveriş merkezleriyle anlaşmalar yaptık. Taksitli kömür ve kurbanlık imkanı da veriyoruz. Öte yandan ücretsiz Hukuk Danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Özel hastaneler, akaryakıt ve seyahat bayileriyle anlaşmalar yaptık.  Emeklimize bu gibi hizmetleri sunuyoruz. Daha da genişleteceğiz diye konuştu.

YENİ YÖNETİM 3 YIL HİZMET EDECEK

Genel kurulun ardından yeni yönetim ile gazetecilerle buluşan Başkan Ersal; "Seçimde karşımıza bir arkadaşımız çıktı. Oda tabi özverili çalışmalar yapmış. 110 oy o aldı. Biz 747 oy aldık. Bu sonuç bize daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Daha fazla hizmet üretmemiz gerektiğini öğretmiş oldu. İnşallah  bize verilen 3 yıllık görevde daha fazla hizmet etmek ve daha fazla gayret sarf edeceğiz. Aynı zamanda Ankara'da Genel Merkezde de görevliyim. Gerek Ispartalı ve gerekse Türkiye'den hangi vatandaşımızın gelirse gelsin Ankara'dan onlara hizmet etmek için hazırım. Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizlere bu görevi layık gördüler. Bizde layıkıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan yeni yönetim kurulunda Elmas Öz, Sabri Şahin, Mehmet Şevik, Mehmet Bozdoğan yer alırken, Denetim Kurulu Asil üyeler ise İrfan Şentürk, Mehmet Tunç, Hasan Daşyol isimlerinden oluştu.

DİĞER HABERLER