ERDOĞAN'A ISPARTA'DAKİ İLK BAĞIŞ LİSELİLERDEN!

Erdoğan'a Isparta'daki İlk Bağış Liselilerden!

23 Temmuz 2014 Çarşamba 12:52

            Isparta’da lise öğrencisi bir grup genç Ziraat Bankası şubesine giderek kendi aralarında topladıkları paraları Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek amacıyla kampanya bağış hesabına yatırdı.

 

            Gençler adına banka çıkışı kısa bir açıklama yapan Osman Kılınç  “Henüz lise çağında olmamıza rağmen ülkemize yapılan hizmetlerin farkındayız. Sn.Başbakanımızın tüm küresel güçlere ve ülke içindeki gereksiz muhalif söylemlere karşı nasıl mücadele ettiğini görüyoruz. Yapılan yatırımların saymakla bitmeyeceği ülkemizde en basitinden bizi direkt ilgilendiren her okula akıllı tahta ve her öğrenciye tablet bilgisayar projesi bile Sn. Başbakanımıza destek olmamıza yeter sebeptir.” dedi.

 


            Gençler ayrıca Başbakanın sadece büyük şehirlere gidecek olup Isparta’ya gelememesi sebebiyle hem mitinge hem de Başbakanı karşılarken yapılan çeşitli hazırlıklarakatılamayacaklarından dolayı fiili olarak bir şeyler yapma isteği duyduklarını bundan dolayı da bu şekilde karınca kararınca az da olsa maddi olarak Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayına destek olmak istediklerini ve Yeni Türkiye davasında“biz de varız” demek istediklerini kaydettiler. 


DİĞER HABERLER