EŞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

EŞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

22 Kasım 2018 Perşembe 16:57

ISPARTA'DA 2 çocuk babası 38 yaşındaki Afganistan uyruklu F.G, kendisinden 10 yaş küçük eşi F.G'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra polise giderek teslim oldu.

Olay bugün saat. 10.00 sıralarında Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. 38 yaşındaki Afganistan uyruklu F.G, 28 yaşındaki eşi F.G. ile tartıştı. Tartışma sonrası yaşadıkları evin yatak odasında eşini bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra eve en yakın polis merkezi olan Sanayi Şehit Faruk Kaplan Polis Merkezi'ne giderek eşini öldürdüğünü anlattı. Polis ekipleri eve giderek F.G'yi cansız halde bedenini buldu. F.G'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evde ise çiftin küçük yaşlardaki 2 çocuğu ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Ekipler tarafından koruma altına alınan çocuklar olay yerinden götürüldü. Öte yandan gözaltına alınan F.G. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. F.G. ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilecek.  

 

DİĞER HABERLER