FESTİVAL İPTAL OLSUN ÇAĞRISINDA BULUNDU

Festival iptal olsun çağrısında bulundu

27 Mayıs 2023 Cumartesi 22:10

Mahkum ve Mahkum Yakınları Derneği Başkanı İlker Övey, Festival iptal olsun çağrısında bulundu.

Haziran ayının ilk haftası yapılacak olan Gül Festivalinin bu yıl yapmayın çağrısında bulundu. Başkan Övey yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. ''Her kesimin bilgisini üzere  Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmenin kızı Mürüvet Başdeğirmen, talihsiz bir kaza sonucu sahibi olduğu Attan düşerek yaralanmış ve Tıp Fakültesi hastanesinde ameliatı sonrasında yoğun bakıma alınmıştır.

Şahsım ve ailem adına Mürüvet kardeşimizin en kısa sürede sağlığına kavuşması için dualarımızı ve sevgimizi gönderiyoruz. Belediye başkanımız ve ailesi böylesi zor durumda iken tüm Isparta dualar içindeyken festival yapılmasını doğru bulmuyor ve Isparta halkınında Festivalin iptal edilmesi için tepkilerini ortaya koymalarını istiyorum.

Tüm Isparta, belediye başkanımızın kızı hastanedeyken hergun yüzlerce insan hastane kapısının önünde hayırlı haber beklerken festivalin zamanı değildir. Seversiniz, sevmezsiniz ama Şükrü Basdegirmen Ispartamızın Belediye başkanı ve şehrü eminidir. Mutlu ve sevindirici haberler gelene kadar festival iptal edilmelidir.'' dedi

DİĞER HABERLER