FETÖ'CÜLERİN AVUKATI YILDIZ'A İKİNCİ ŞOK!

FETÖ'CÜLERİN AVUKATI YILDIZ'A İKİNCİ ŞOK!

02 Ağustos 2016 Salı 13:52

Isparta Belediyesi Hukuk Müşaviri olan ve FETÖ operasyonları şüphelilerin değişmez avukatı Avukat Hıdır Yıldız’ın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından görevi fesh edildi.

Avukat Hıdır Yıldız’ın eşi Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan Feriha Yıldız, geçtiğimiz günlerde görevinden açığa alınmıştı. FETÖ/PDY operasyonlarının değişmez avukatı Hıdır Yıldız ise ikinci bir şoku yaşadı. ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise büyük bir hassasiyet göstererek,belediyede hukuk müşaviri olan Avukat Hıdır Yıldız’ın belediyedeki görevini fesh etti.

Hıdır Yıldız, usulsüz dinlemelere ilişkin yapılan operasyonda gözaltına alınan ve FETÖ’nün darbe girişimi sonrası tutuklanan eski Isparta İstihbarat Şube Müdürü Peyami Baykara'nın kentte FETÖ operasyonları şüphelilerin değişmez avukatı olarak görülüyor.

Bomba 32 Haber Sitesi, dün Avukat Hıdır Yıldız'ın eşinin açığa alındığı haberini okuyucuları ile paylaşmasının ardından Başkan Günaydın'da harekete geçerek, bu kez Avukat Hıdır Yıldız'ı görevden aldı.

DİĞER HABERLER