FETÖ'YÜ BÜYÜK KORKU SARDI!

FETÖ'YÜ BÜYÜK KORKU SARDI!

29 Haziran 2016 Çarşamba 14:19

Yıllardır, kaçtığı ABD'deki özel korunaklı çiftliğinde yaşayan, paralel devlet yapılanması lideri Fethullah Gülen'in büyük korkusu ortaya çıktı.

Isparta'daki paralel devlet yapılanması soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede, Gülen'in Ergenekon davasının rövanşından korktuğuna dair notlar yer aldı.

FETHULLAH GÜLEN BÜYÜK KORKU YAŞADI

Ergenekon tertibine ilişkin açıklamaların da yer aldığı iddianamede Gülen'in büyük korku yaşadığı ortaya çıktı.

Isparta Başsavcılığı tarafından 130 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, şüphelilerden Halil Karakoç'un kaçırmaya çalıştığı flaş belleklerde çıkan talimatlar ve notların baş şüpheli Gülen'e ait olduğu vurgulandı.

ABD'den gelen talimatların Isparta'dan dağıtıldığı vurgulanan iddianamede Gülen'in Ergenekon'a ilişkin açıklamaları da yer aldı.

"FETHULLAH GÜLEN: UYKULARIM KAÇIYOR

Şeker de düşmüyor, mahrem yerimdeki yara bir türlü kapanmadı. Yeniden bir dosya hazırlığı içindeler ama beceremiyorlar.Ergenekon'un rövanşı gibi bir şey düşünüyorlar... Bir dava açabilirler, bundan dolayı rahatsızım. Geceleyin uyuyamadım istirahat edemediğim için hafızama hakim olamıyorum."

Paniğe kapıldığı anlaşılan Gülen'in bu açıklamalarıyla örgüt üyelerine "dikkatli olun gereğini yapın" talimatı verdiği değerlendiriliyor.

Talimatlara göre örgütün kadrolarını, desteklediği AK Parti'ye yerleştirmeye çalıştığı, siyasette AKParti'nin alternatifi olmaması ve açık ara galip gelmesi için tüm kadroları ve imkanlarıyla çalıştığı da kaydedildi.

İddianameye göre Gülen üst yargıdaki Alevileri de hedef gösterdi, yargıyı şekillendirmek için bu kişilerin çocuklarıyla ilgilenilmesi talimatını verdi.

DİĞER HABERLER