FETÖ BU İŞTE!

YENİ AKİT GAZETESİ YAZARI MEHTAP YILMAZ YAZDI...

05 Nisan 2016 Salı 14:14

Locaefendi’nin akıl hocası bir “homo”ymuş... 

Düşünün bakalım... Hasan Abi, bunu tâ geçen yıl gündeme taşıyarak, Locaefendi’nin hangi sırrına vakıf olduğunu ima etmiş olabilir? 

“Bugünkü 1. sayfamızda, Fetullah Gülen’in akıl hocasının FBI Ajanı John Edgar Hoover olduğunu manşete çektik...

Peki, Gülen’in akıl hocası John Edgar Hoover nasıl bir adamdır?  Ertuğrul Özkök, 18 Kasım 2011 tarihli Hürriyet’teki yazısında Hoover’i şöyle anlatıyor:

‘O adam, seçilmiş başkanlardan, en güçlülerden bile güçlüydü... Çünkü o adam, tam 48 yıl, yani yarım asır boyunca, Amerika Birleşik Devletleri’nde bütün şöhretli insanları, siyasetçileri, aktörleri, işadamlarını dinledi... Onların telefon konuşmalarını dinledi, kayda aldı, sakladı... Ve gerektiği anda, hiç tereddüt etmeden kullandı... Başkanların karılarını bile dinledi. (...) Şimdi bütün Amerika onun hakkında yapılan, J. Edgar filmini seyrediyor. (...) Ben bilmiyordum, bu film dolayısıyla çıkan yazılardan öğrendim. Hoover, gay’miş... 

Hollywood Reporter dergisinde çıkan yazıda, gay olduğu ile ilgili iddiaların yanına parantez açıp, ‘muhtemelen’ diye yazma ihtiyacı duymuşlar.

Böyle yazmışlar ama filme, partneri olduğu söylenen bir erkekle yaptığı bilek güreşinden sonra, dudak dudağa öpüşme sahnesi eklemeyi de unutmamışlar. (...) Ayrıca bir başka sahnede de annesinin elbiselerini giymiş halde görünüyormuş.’

Gülen’in ‘akıl hocası’nın bir ‘homo’ olması, sizce de ilginç değil mi?” (Hasan Karakaya-7 Mayıs 2014)

Locaefendi’nin akıl hocası “homo”!

Peki, ya danışmanı?

Gençlik yıllarından beri Locaefendi’nin en yakınında olan, FETÖ imamlarının üstünde bir konumda olan danışmanı Tuncay Güney de “Homo”!

Bakın geçen yıl Yaz-Boz’da ne itirafta bulunmuş!

“Ben imam değildim, danışmandım. İmamlar benim aşağı kadememdi... Cemaat benim için eşcinsel diyor. Ulan başladıysam Cemaat’ten başlamışımdır eşcinselliğe. Anladınız mı beni?”

Gelelim Locaefendi’nin “çocuk istismarcısı” yani “pedofili” kardeşi Seyfullah Gülen ve iki tacizci yeğenine... 

İşte Yeniakit’te yayınlanan, Fetullah Gülen’in kardeşi, STV spikeri Kemal Gülen’in de babası olan Seyfullah Gülen’in adının karıştığı o rezil olayın haberini ayyynen alıyorum! 

“Aralarında paralel örgütün elebaşı Fetullah Gülen’in kardeşi Seyfullah Gülen ve iki oğlunun adının karıştığı ‘Utanç dosyası’ yeniden gündeme geldi. Günlerdir sosyal medyada Ensar Vakfı’na karşı karalama kampanyası yürüten Paralel Çete’nin, Pensilvanya’daki lideri Gülen’in kardeşi ve yeğenlerinin 13 yaşındaki kıza tecavüz ettiği belirlendi. Paralelin savcı ve polisleri,  zanlıları cezalandırmak yerine olayın üstünü örtbas etmişti.”

Gelelim milletin “kurban”, “himmet” paralarıyla kurulan, kıyamet ateşinden kurtaran(!) Zaman’a!

1-Locaefendi, Zaman’ın kültür-sanat sayfasını neden bir “homo”ya teslim etti? Sözde muhafazakâr bir camiada edebiyatçı kıtlığı mı vardı ki?

2-Sürekli eleştirilerin hedefi olan Locaefendi, yüksek maaşla bir “homo”yu ihya ederek ne diye riske girer ki? 

3-Neden “gay-bar”ların müdavimi, tescilli bir “homo”? Bu sizce de tuhaf değil mi?

İşte Cumhurbaşkanı’nın bizzat tanıklık ettiği ASALA, PKK, PYD işbirlikçisi FETÖ bu! Kol kola girdiği ASALA, PKK ve PYD’den hiçbir farkı yok FETÖ’nün!

PKK neyse, FETÖ o!

ASALA neyse, FETÖ o!

Emre Uslu ve Gülenperestler, bu necaset yuvası FETÖ uğruna PKK ve ASALA’yla kol kola girip, vatana ihanet ettiler! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, PKK ve ASALA ile kol kola protesto ederek, “düşmanlıklarını”, ihanetlerini, alçaklıklarını ilan ettiler.

Hendek terörünü finanse ettiler!

Güneydoğu’daki F tipi “sızma” emniyet mensuplarıyla, PKK’ya yardım ve yataklık ettiler!

Toprağa verdiğimiz onca şehidin sorumlusu olarak, ASALA ve PKK ile eşitlendiler!

FETÖ örgütü mensupları, ASALA ve PKK ile aynı üst aklın “aparatları” olduklarını ifşa ettiler!

Yani, PKK eşittir FETÖ...

ASALA eşittir FETÖ...

Tecavüz, eşcinsellik, pedofili, hırsızlık, ayyaşlık, casusluk, kumarbazlık, şantaj-montajcılık...

FETÖ bu işte!

Hadi susun... Haysiyetinizi, vicdanınızı gömmeye devam edin 13 yaşında tecavüze uğrayan, yoksul bir kız çocuğun çığlıklarına! Şehit analarının gözyaşlarını görmezden gelip, ASALA-PKK-FETÖ işbirliğini yok farz edin! Yetim kalmış şehit yavrularının yüreğini eze eze, hadi FETÖ’ye tapınmaya devam edin...


DİĞER HABERLER