BAŞKAN ÇELİK'İN 1 MAYIS MESAJI

Başkan Çelik'in 1 Mayıs mesajı

01 Mayıs 2024 Çarşamba 09:36

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik, emeğin ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, çalışanların haklarının korunması ve iş hayatında adaletin sağlanması gerektiğini belirtti.
ITSO Başkanı Çelik, 1 Mayıs'ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmesi temennisinde bulundu. Başkan Çelik mesajında, "Her geçen gün gelişmekte olan şehrimizin ve ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. İşçilerimizin ve emekçilerimizin alın teriyle kazandıkları hakları korumak, onların refahını ve mutluluğunu sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur.” dedi. 
İş dünyasının ve çalışanların birlikte hareket ederek daha güçlü bir toplum oluşturabileceklerini vurgulayan Çelik, "İşverenler ve çalışanlar arasında güçlü bir iş birliği ve anlayış, sadece iş dünyamızın değil, ülkemizin de daha ileriye gitmesini sağlayacaktır." ifadesine yer verdi.

DİĞER HABERLER