FETÖ OPERASYONUNDA ŞOK EDEN GELİŞME

FETÖ OPERASYONUNDA ŞOK EDEN GELİŞME

19 Ekim 2016 Çarşamba 10:56

Isparta’daki IYAŞ Park AVM’nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol tutuklanınca Hakan Şükür’ün hisseleri ortaya çıktı. Polis himmet için toplanan kurbanlıkların AVM marketinde satıldığı bilgisine ulaştı

Isparta'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kentin önemli iş adamlarının da aralarında bulunduğu 37 zanlıdan 9'u hakim karşısına çıktı. Operasyonla birlikte FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün de Isparta ile ilişkisi ortaya çıktı. Hakim karşısına çıkanlardan Isparta'nın tek AVM'si olan Iyaş Park AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol da tutuklandı.Şenol'la birlikte iş adamları Mehmet Ali Işık, Mustafa Yaşar Sarman, HasanTelli, İrfan Boztepe, Mehmet Tokay ve Mustafa Karatuğ da tutuklandı.Gözaltındaki 28 iş adamının işlemleri de sürüyor.

GELİR PENSİLVANYA'YA

Zanlıların sorgulamalarında ilginç bulgular tespit edildi. Iyaş Park AVM'de yapılan incelemede Bahattin Şenol'un firari Hakan Şükür'ü şirkete ortak yaptığı belirlendi. Şükür'ün hissesine düşen payların tamamını Pensilvanya'ya gönderdiği ifade edildi. Şükür'ün bu ortaklığı ile birlikte Isparta'da kurulan düzenle vatandaşlardan toplanan kurbanlıkların terör örgütü için nasıl iç edildiğinin izine de ulaşıldı.

AVM'DE SATILDI

Örgüt üyelerinin Ispartalılardan himmet için topladıkları kurbanlıkları ihtiyaç sahiplerine dağıtmak yerine Iyaş Park AVM'nin soğuk hava deposunda sakladığı tespit edildi. FETÖ üyelerinin, kurbanlıkları Iyaş Park AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol'un bilgisi dahilinde depoda beklettikten sonra AVM'nin marketinde satışa çıkararak terör örgütüne finans sağlandığı ortaya çıktı. Zanlıların itirafçı olarak ifade verdikleri ve bilgilere bu sayede ulaşıldığı ileri sürüldü.

 Haber kaynak sabah gazetesi

İŞTE O  HABER 

DİĞER HABERLER