FETÖ/PDY OPERASYONUNDA 2. DALGA GELECEK Mİ?

ISPARTA’DA düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda aralarında SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Hasan ibicioğlu ile birlikte çok sayıda akademisyen ve iş adamlarının da bulunduğu 29 kişinin tutuklanmasının ardından gözler ikinci bir operasyon olacak mı? sorusuna çevrildi.

09 Nisan 2016 Cumartesi 01:38

FETÖ/PDY operasyonun ardından Isparta’da ikinci bir operasyon olacak mı? Şimdi herkes bu soruyu soruyor. Türkiye’nin en kapsamlı FETÖ/PDY operasyonunu başarılı bir şekilde yöneten İl Emniyet güçleri paralel yapılanmanın kökünü kazıyacağını ve bu konuda ne kadar kararlı olduğuklarını bir kez daha gösterdi.

Isparta’da Mart ayında yapılan operasyonun ardından paralel yapıya destek veren, kara para aklayanlar olası bir 2. Dalga operasyonun yapılma ihtimaline karşı tüm tedbirlerini aldıkları, FETÖ terör örgütüne bağlı bu şahıslar banka hesaplarının ve gayrimenkullerini bir bir üstünden devretmeye başladıkları iddia ediliyor. 

Konu ile ilgili Bomba 32 ve Oluşum Gazetesi muhabirleri yetkililerle görüştü. Yetkili ağızlar bu yapıyla sonuna kadar mücadele edeceğini belirterek, kökünü kazımakta kararlı olduklarını söyleyerek 2. bir dalganın yolda olduğunun üstü kapalı sinyanlerini verdiler. 

DİĞER HABERLER