SEÇ AL ISPARTA ŞUBESİ AÇILDI

SEÇ AL Isparta Şubesi açıldı

07 Mayıs 2024 Salı 16:20

İzmir’in çekirdeksiz üzümünden Osmancık pirincine, baharat çeşitlerinden kahveye sayısız lezzeti tüketiciye sunan ve ürünleri tarladan sofraya taşıyan SEÇ AL Isparta’da hizmete açtı.

Mimar Sinan Caddesi üzerinde hizmete giren SEÇ AL mağazası uygun fiyatları ve iddialı geniş ürün seçenekleri ile ilk günden adeta tüketici akınına uğradı.

Sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıkların adresi olarak bakliyat, kuruyemiş, lüks ürünler, lokum, şekerleme, baharat, kuru meyveler ve pestil köme gibi birçok ürünle hizmet veren firmanın 2018 yılında Balıkesir Gönen‘de kurulduğu, farklı illerde hizmet veren SEÇ AL genel koordinatörü, ”Vizyon olarak her müşteriye ulaşıp, en uygun fiyatla en kaliteli ürünü sunan bir şirketiz. Fiyat politikamız her zaman rakiplerden daha uygun rakamlarla kaliteli ürün satmaktır. Ürünlerin yüzde kırkını kendimiz kavuruyor ve paketliyoruz. Her mağazaya üç günde bir sevkiyat yapıp, ürünlerin tazeliğini koruyoruz. Ürünlerimizi tüketiciye en taze şekilde ve en uygun fiyatla ulaştırmaya çalışıyoruz. Mağazamız haftanın her günü sabah 9 ilâ akşam 22 arasında müşterilerimize hizmet vermektedir. Müşterilerimiz mağazaya girdiği zaman temel tüketim maddelerini de içeren tüm ürünleri temin edebilir ”dedi.

Doğal ve lezzetli kuruyemişler arasından seçim yapmak zor olsa da, atıştırmalıklarınızı sağlıklı hale getirmeniz için yüzde yüz doğal ürün ilkesiyle çalışan SEÇ AL mağazasında günlük taze kavrulan kahve ile birlikte dibek ve menengiç kahvesi  gibi diğer kahve çeşitleri, kahve yanına çikolata drajeleri, incir döneri, fıstıklı cevizli spesiyal, narlı lokum, mix lokum ,Antep fıstıklı lokum çeşitleri, keçiboynuzu özü, hurma özü, üzüm pekmezi, karadut özü, jöle şeker çeşitleri ,yumuşak şeker çeşitleri, çikolata draje çeşitleri , lokum çeşitleri ,fıstıklı safran, ,fıstıklı sultan ,fındıklı safran ,fındıklı sultan sade lokum ,gül aramalı lokum ,meyve aromalı kuş lokumu ,dut pekmezli vezir sucuk ,sade pestil ,cevizli sucuk, nar aromalı vezir sucuk, fındıklı pestil  ,sarma pestil ,fındıklı atom, fındıklı muska tatlısı, diğer tarafta tüm baharat çeşitleri, % 100 doğal taze bakliyat çeşitleri ,dolmalık biber kurusu ,patlıcan kurusu, acı süs biberi gibi kurutulmuş doğal ürünler, tuzsuz ve tuzlu lüks dacota,cookie bitter, himalaya tuzu kaya tuzu, sarımsak tozu, kök zerdeçal ,Yasemin çayı, yeşil çay, Chia tohumu, çubuk tarçın, keten tohumu, fındık, badem, ceviz, Antep fıstığı ve daha birçok sayısız ürün raflarda tüketiciye en taze şekilde sunuluyor.

DİĞER HABERLER